Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Bruynzeel
Bruynzeel - Bruynzeel
Prachtige producten voor de complete badkamer

Bruynzeel

Bruynzeel is sinds 1897 hét Nederlandse badkamer- en keukenmerk. Bruynzeel heeft een uniek en zeer betaalbaar assortiment voor u samengesteld, dat alleen verkrijgbaar is bij de badkamerspecialist. Deze bestaat onder meer uit badkamermeubelen, douchecabines en douchebakken, baden en kranen. Ontdek het brede assortiment voor de complete badkamer!

BEKIJK DE COLLECTIE

Bruynzeel - 1. Bruynzeel badkamers

Bruynzeel badkamers

De sanitair producten van Bruynzeel kenmerken zich door een modern design en een uitstekende prijskwaliteitverhouding. Het Bruynzeel assortiment is veelzijdig, elegant en gemaakt van de beste materialen om u een zo hoog mogelijk comfort te bieden. Bij Bruynzeel vindt u altijd een product dat aansluit bij uw persoonlijke stijl. Laat u inspireren door de verschillende stijlen, maten en kleuren waarin de sanitairartikelen verkrijgbaar zijn.

Uw badkamerspecialist Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen vertelt u graag meer over Bruynzeel.

Maak een afspraak
Bruynzeel - 2. Bruynzeel kwaliteit

Kwaliteit van Bruynzeel

Kwaliteit staat bij Bruynzeel hoog in het vaandel. De Bruynzeel producten die door de Baden+ specialist worden verkocht, zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Alle producten zijn geschikt voor de vochtige ruimte en hebben een gedetailleerde afwerking van topkwaliteit. U wilt zo lang mogelijk van uw badkamer genieten. Op het unieke assortiment geeft Bruynzeel dan ook een garantie van tien jaar.

Bruynzeel - 3. Bruynzeel Home Products

Bruynzeel Home Products 

Wilt u inspiratie opdoen voor uw badkamer? Bruynzeel Home Products Nederland heeft een inspirerende showroom geopend in Gorinchem. In deze Deli Home Showroom laat Bruynzeel u op het gebied van sanitair de nieuwste badkamermeubelen, douchewanden, baden, kranen en wastafels zien. Iedere werkdag kunt u hier volop inspiratie opdoen en staan adviseurs klaar om uw vragen te beantwoorden. Bezoek uw Baden+ badkamerspecialist Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen voor meer informatie.

Bruynzeel collectie
 

Bruynzeel badkamermeubel

 

Bruynzeel douchecabine

 

Bruynzeel baden

Bruynzeel - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Bruynzeel - Reviewblok
Wij scoren een
9
07-09-2019
Waardering van onze klanten Er wordt op een prettige en informele wijze via korte lijntjes met de klant gecommuniceerd. Afspraken worden gewoon nagekomen ook als zaken anders lopen dan voorzien.
Bruynzeel - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties