Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Mix & Match maatwerk
Mix & Match maatwerk - Mix & Match maatwerk
De finishing touch in de badkamer

Mix & Match maatwerk wastafels

Kies voor een echte blikvanger. Wat dacht u van een maatwerk wastafel of maatwerk badmeubel? U kunt er helemaal uw eigen wastafel van maken. De keuzes in kleuren en materialen zijn eindeloos. Compositiesteen, keramiek of Solid Surface? Een of twee wasbakken? Met of zonder kast? Zo stemt u het badkamermeubel geheel af op uw smaak en de stijl van uw badkamer.

Mix & Match maatwerk - Maatwerk van Mix & Match

Maatwerk van Mix & Match

Soms wil je nét even wat anders. Of heb je maatwerk nodig, omdat een ‘standaard’ product niet past. Met het maatwerk van Mix & Match is alles mogelijk! U kunt zelf het materiaal, de kleuren en de afmeting kiezen. Dit biedt dus oneindig veel mogelijkheden. Zo heeft u een wastafel, die een echte eyecatcher is in uw droombadkamer.  Uw badkamerspecialist Baden+ helpt u graag bij het maken van keuzes.

Maak een afspraak

Maatwerk badkamermeubel

Een maatwerk badkamermeubel is niet standaard met een of twee laden of alleen een wastafelblad. Er zijn zoveel bijzondere mogelijkheden. Een handige wasmand verborgen in de kast bijvoorbeeld of mooie opbergplanken in een nis voor een heerlijk opgeruimde badkamer. En wat dacht u van een badkamermeubel dat exact tussen twee muren geplaatst wordt? Nog een voordeel: een badkamermeubel dat voor u op maat gemaakt wordt hoeft niet eens zoveel duurder te zijn.

Mix & Match maatwerk - Maatwerk badkamermeubel

Solid surface wastafel

Solid surface is een zacht kunststof. Door en door gekleurd, naadloos uitgevoerd en heeft een fluweelachtig oppervlak. Het geeft de badkamer een softe touch naast andere materialen. Het materiaal is een duurzaam en voelt warm aan.  In het Mix & Match assortiment kunt u uit maar liefst 24 kleuren kiezen. Vooral in de luxe badkamers wordt steeds vaker voor solid surface gekozen.

Wastafelmeubel op maat

We zien steeds vaker een wastafelmeubel op maat in de moderne badkamer. U wilt graag een bijzonder item. Veel gebruikte materialen zijn echt eikenhout of teakhout voor een natuurlijke uitstraling. Deze houtsoorten worden behandeld, zodat u er lang van kunt genieten in uw badkamer. Combineer dit met een wastafel van natuursteen, solid surface of kies voor een wastafel van composiet.

MIX & MATCH COLLECTIE
 

Mix & Match badkamermeubel

 

Mix & Match Douche

 

Mix & Match Kraan

 

Mix & Match Bad

 

Mix & Match Tegels

 

Mix & Match Toilet

 

Mix & Match Radiator

 

Badkameraccessoires van Mix & Match

 

Baden+ huismerk

Mix & Match maatwerk - Reviewblok
Wij scoren een
9
07-09-2019
Waardering van onze klanten Er wordt op een prettige en informele wijze via korte lijntjes met de klant gecommuniceerd. Afspraken worden gewoon nagekomen ook als zaken anders lopen dan voorzien.
Mix & Match maatwerk - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties