Logo Oude Geerdink
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
23 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.910
23Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Oude Geerdink

Compacte badkamer

Compacte badkamer

Compacte badkamer
Beige_bad.jpg
Beige_toilet.jpg
Beige_wasmeubel.jpg
Beige_totaal.jpg

Optimaal gebruik van de ruimte

In deze badkamer is er optimaal gebruik gemaakt van de ruimte en mogelijkheden. Deze compacte badkamer van Baden+ zorgt ervoor dat dezelfde ruimte, meerdere functies heeft. Wat dacht u bijvoorbeeld van het ondiepe wastafelmeubel wat ruimtebesparend werkt en ervoor zorgt dat er genoeg bewegingsruimte is? Ook aan het bad is gedacht: het is afgeschuind aan de beenzijde waardoor u flink wat liters water zult besparen Op jaarbasis toch een behoorlijk volume! En omdat de bodem van het bad vlak is, wordt douchen een plezierig- en comfortabel ritueel.

Optisch groter

De kleurstelling in de tegels is bewust rustig gehouden vanwege de veelheid aan items in de badkamer. In het ontwerp is gekozen voor lichtgrijs als contrastkleur met de witte wandtegel. Dit zorgt voor een bepaalde spanning waarbij de stroken optisch verbredend werken. Het strokenpatroon in de voorwand van het bad doorbreekt het patroon van de wandtegel.

Kom langs in één van de Baden+ winkels bij u in de buurt. Onze medewerkers vertellen u graag over de mogelijkheden van een compacte badkamer.Direct contact opnemen