Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
close
Inloopdouche Inloopdouche met glazen wand Inloopdouche met glazen wand  

Drempelvrij douchen

Met een inloopdouche ervaar je een gevoel van vrijheid, iedere keer dat je zonder barrières onder de douche stapt. Oude Geerdink tegels & badkamers heeft een groot assortiment inloopdouches voor iedere badkamer. Zelfs in de moeilijkste hoeken, nissen of onder een schuin dak kan er een inloopdouche gemaakt worden. Kies voor je inloopdouche uit de vele standaardmaten of laat een douchewand op maat maken door onze badkamerspecialisten.

Advies van je specialist

Inloopdouche met moderne vierkante regendouche

Inloopdouche biedt comfort en veiligheid

Een inloopdouche is een open ruimte en volledig drempelvrij, waardoor je eenvoudig in en uit de doucheruimte stapt. Het vele water is ook geen belemmering als je de douchevloer laat behandelen met een speciale antislip-coating. Deze coating zorgt ervoor dat uitglijden niet langer een gevaar is. Zo stap je iedere dag met een zelfverzekerd gevoel onder de douche!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

EEN INLOOPDOUCHE VOOR IEDEREEN

Altijd een passende inloopdouche

Een inloopdouche geeft een ruimtelijk effect aan de badkamer en is geschikt voor bijna iedere ruimte. Zelfs een kleine badkamer of een badkamer met een complexe indeling is geen probleem. Onze badkamerspecialist komt graag bij je langs om een maatwerk inloopdouche in te meten.

Inloopdouche met regendouche en glaswand

Zelf de doucheruimte samenstellen

Bij de inrichting van je inloopdouche is de keuze voor de juiste douchewand het belangrijkst. Daarnaast heb je keuzes uit verschillende soorten glas, profielen en handgrepen. Maak bijvoorbeeld een zwarte inloopdouche door een douchewand met zwarte profielen te kiezen in combinatie met een zwarte kraan. Super trendy!

Maak je inloopdouche compleet met de mooiste douchesystemen. Denk aan heerlijke regendouches, een veilige thermostaatkraan en een (bijna) onzichtbaar afgewerkte douchegoot. Je badkamerspecialist van Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen helpt je graag bij de keuze van de juiste inloopdouche en de inrichting van de doucheruimte.

Inloopdouche met glazen schuifwand
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Inloopdouche met glazen wand en verstelbare zijwanden
Stap iedere dag zelfverzekerd onder de douche

Betegelde douchevloer

Wil je douchen op je tegelvloer? Bekijk het assortiment van de Baden+ Collectie, ons huismerk. Verkrijgbaar met een textuur die glijpartijen voorkomt.

Bekijk het assortiment
Inloopdouche - diverse opties voor de vloer

Betegelde douchevloer

Wil je douchen op je tegelvloer? Bekijk het assortiment van de Baden+ Collectie, ons huismerk. Verkrijgbaar met een textuur die glijpartijen voorkomt.

Bekijk het assortiment
Inloopdouche - douchen met muziek met de Aquatunes van Grohe

Grohe Aquatunes

Gebruik je handdouche als microfoon en zing mee met je favoriete muziekzender. De Grohe Aquatunes badkamerradio bevestig je eenvoudig aan de glijstang.

Muziek in de badkamer
Inloopdouche - diverse straalopties met dit douchesysteem van Hansgrohe

Slim douchesysteem

Hansgrohe maakt van douchen een ware beleving met de vele soorten douchesystemen. Schakel met één knop tussen heerlijke waterstralen, zoals de Hansgrohe PowderRain.

Ultieme regendruppels
Inloopdouche - Sfeerbanner-geur

Doe meer inspiratie op!

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Met liefde gemaakt
Afspraak maken