Logo Oude Geerdink
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
23 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.910
23Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Oude Geerdink

Veilige badkamer

Veilige badkamer

Veilige badkamer
Comfort_2.jpg
Comfort_milieu_3a.jpg
Comfort_1.jpg
Comfort_milieu_2.jpg

Comfort en Veiligheid in een badkamer voor ouderen

Onafhankelijk leven. Zelfstandig wonen. Het zijn voor ieder mens belangrijke uitgangspunten. Als we ouder worden gaat dat vaak ten koste van bewegingsvrijheid, ons uithoudingsvermogen en de soepelheid van lichaam en ledematen. Omdat u ook dan nog heerlijk wilt genieten van uw badkamer heeft Baden+ een aantal producten geselecteerd voor senioren waarop u kunt vertrouwen.

Senioren badkamer

Wij praten niet graag over een seniorenbadkamer, immers iedereen is zo oud als hij zich voelt. Maar comfort in uw badkamer wordt op elke leeftijd anders ingevuld. Voor senioren maakt in veel gevallen een kleine aanpassing al een groot verschil. Een paar voorbeelden hiervan zijn drempelvrij douchen, extra steun in de douche of een douche wc.

Extra steun in bad, douche of bij toilet

Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een extra handgreep bij het bad, in de douche of bij het toilet. Vaak zijn dit geen mooie producten, maar wel erg handig en veilig. Baden+ heeft gekozen voor het designers merk Cavere van Normbau. Mooie functionele hulpmiddelen die passen in vele stijlen van badkamers zonder storend te zijn.

Extra hygiëne

Bij het ouder worden is het soms ook plezierig om gebruik te kunnen maken van extra hygiëne middels een Geberit douchewc. Baden+ is exclusief dealer van dit mooie product wat betekent dat wij u uitgebreid kunnen informeren. Graag nodigen wij u uit in de winkel om uw over alle gemakken in persoonlijke hygiëne te vertellen.

Direct contact opnemen