Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
close
Spiegelkast 
badkamer
Functionele spiegelkast met extra opbergruimte Spiegelkasten zijn erg functioneel vanwege de extra opbergruimte die ze bieden  

Het gemak van een spiegelkast

In je badkamer is een spiegel natuurlijk onmisbaar. Je werpt er immers altijd een blik in tijdens het wassen, tandenpoetsen of opmaken. Maar een spiegel zorgt ook voor extra lengte, breedte en diepte in je badkamer. Badkamermeubels met spiegelkast zijn ontzettend handig en in diverse maten verkrijgbaar. Je kunt er allerlei kleine verzorgingsspullen in kwijt, zoals tandpasta, crèmepjes en borstels. Extra luxe zijn spiegelkasten met touch bediening, usb-ingangen en bluetoothspeakers voor muziek in de badkamer. Bekijk maar eens het Keuco-assortiment. Puur genieten!

Advies van je specialist

Spiegelkast voor extra opbergruimte

Welk badkamermeubel met spiegelkast?

Een spiegelkast voor de badkamer kiezen kan best lastig zijn. Daarom is het belangrijk om vooraf te bepalen wat je belangrijk vindt. Wil je bijvoorbeeld een spiegelkast met verlichting, omdat er weinig daglicht in je badkamer komt? Of kies je liever voor geïntegreerde sfeerverlichting en een vergrootspiegeltje? Licht van bovenaf is eigenlijk onmisbaar als je je goed op wilt maken. Ook handig: een spiegelkast met spiegelverwarming, zodat je spiegel nooit meer beslaat. En gebruik je veel elektrische apparaten? Dan zijn netjes weggewerkte stopcontacten of usb-ingangen in de spiegelkast een perfecte uitkomst. Je leest het: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De vele mogelijkheden van spiegelkasten

Soorten spiegelkasten

Kies je voor een badkamermeubel met spiegelkast? Dan is het verstandig om te kiezen voor een spiegelkast in de stijl en sfeer van het meubel. Vaak kun je de kleur van de spiegelkast afstemmen op de kleuren en materialen van het badmeubel. En wil je een spiegelkast die minder opvalt? Kies er dan voor om de spiegelkast in de muur te bouwen, zoals de spiegelkast van Keuco. Dat levert bovendien veel extra opbergruimte op. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een losse spiegel zonder kast. In onze showroom vind je volop inspiratie!

Badkamermeubel met strakke spiegelkast

Spiegel in een kleine badkamer

Heb je een kleine badkamer? Dan is een spiegel ideaal. Het optische verschil dat spiegels kunnen maken, is soms verbazingwekkend groot. Zo zorgt een spiegel ervoor dat je badkamer zowel groter als lichter lijkt. Maar een spiegelkast in een kleine badkamer is natuurlijk ook handig. Je creëert namelijk extra opbergruimte voor kleine verzorgingsspullen. En vergeet niet: een opgeruimde badkamer oogt nóg wat groter!

Wij van Oude Geerdink tegels & badkamers helpen je graag met de keuze voor de juiste spiegelkast. Maak een afspraak of kom langs in de winkel voor meer informatie en advies.

Spiegelkast met verlichting van bovenaf
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Spiegelkast voor extra opbergruimte
Kies een spiegelkast in dezelfde stijl als je badkamermeubel

Prachtige meubels

Een spiegel komt past echt tot zijn recht boven een mooi badkamermeubel. Primabad heeft een divers assortiment, waardoor je altijd een meubel vindt dat bij je past.

Meer over Primabad
Spiegelkast en bijpassend meubel van Primabad

Prachtige meubels

Een spiegel komt past echt tot zijn recht boven een mooi badkamermeubel. Primabad heeft een divers assortiment, waardoor je altijd een meubel vindt dat bij je past.

Meer over Primabad
Spiegelkast reinig je grondig en streeploos met deze spiegelreiniger

Blinkende spiegel

Met de spiegelreiniger van Baden+ maak je alle spiegels in een handomdraai glanzend schoon. Zonder strepen, want in tegenstelling tot de meeste reinigers bevat deze geen ammoniak.

AAN DE SLAG
Spiegelkast - geen beslagen spiegel meer met spiegelverwarming

heldere blik

Na het douchen gelijk jezelf mooi maken? Met spiegelverwarming van Magnum is condens verleden tijd. Zo heb je altijd een heldere kijk in je spiegel.

Lees meer
Spiegelkasten - Sfeerbanner-licht

Doe meer inspiratie op!

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Met liefde gemaakt
Afspraak maken