Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij

Badkamer met hexagon tegels

Badkamer met hexagon tegels - Badkamer met hexagon tegels Badkamer met hexagon tegels - Badkamer met hexagon tegels  

Badkamer met hexagon tegels 

Hexagon tegels kunnen op veel manieren toegepast worden. Dat zie je goed in deze industriële badkamer. In combinatie met de zwarte frames zorgen de hexagontegels voor een speelse en levendige sfeer. Een sfeer die perfect past bij deze badkamer. Een badkamer voorzien van alle gemakken voor een druk gezinsleven.

Kies voor een badkamer met
hexagon tegels

Op zoek naar een badkamer met hexagon tegels? Of een andere complete badkamer? Maak dan een afspraak bij je badkamerspecialist Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Ontdek de badkamer met hexagon tegels

Luxe douche voor twee personen

Deze badkamer onderscheidt zich van andere badkamers door zijn luxe, dubbele douche. De twee hoofddouches van Hotbath Archie zijn apart van elkaar te bedienen via de dubbele inbouwthermostaatkranen. Zo kun je rustig alleen of gezellig samen douchen. De brede doucheruimte wordt comfortabel afgesloten met een maatwerk schuifdeur met zwart frame van HSK. De grote hexagon tegels geven deze industriële dubbele douche een dynamische twist.

Badkamer met hexagon tegels - Badkamer met hexagon tegels

Industrieel, dubbel wastafelmeubel

Het zwarte frame van Ink geeft dit grijze wastafelmeubel van Bliss de stoere, industriële uitstraling die zo goed bij deze badkamer past. De twee betonnen, rechthoekige waskommen maken het wastafelmeubel compleet.

Ook de robuuste inbouwkranen passen goed bij de industriële look. De rechthoekige spiegels van Ink zorgen met de zwarte lijst voor harmonie in het geheel. Daarbij is het subtiele, zwarte planchet niet alleen mooi, maar ook praktisch voor je belangrijkste badkamerspullen.

Badkamer met hexagon tegels - Badkamer met hexagon tegels
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Badkamer met hexagon tegels - Badkamer met hexagon tegels
Door de hexagon tegels is
deze badkamer nooit saai.

Zwarte kranen

Je kunt er in deze badkamer ook voor kiezen om hem af te maken met zwarte kranen. Bekijk bijvoorbeeld eens deze zwarte kraan van Hotbath Cobber.

Bekijk meer kranen
Badkamer met hexagon tegels - Collage badkamer met hexagon tegels 1 - Inbouwkraan geeft ruimte

Zwarte kranen

Je kunt er in deze badkamer ook voor kiezen om hem af te maken met zwarte kranen. Bekijk bijvoorbeeld eens deze zwarte kraan van Hotbath Cobber.

Bekijk meer kranen
Badkamer met hexagon tegels - Collage badkamer met hexagon tegels 2 - Handig bankje
Handig bankje

Leg je kleren alvast klaar of ga er eens even lekker bij zitten terwijl een gezinslid doucht. Een bankje maakt je badkamer compleet.

Meer leuke accessoires
Badkamer met hexagon tegels - Collage badkamer met hexagon tegels 3 - Radiator

Warme handdoeken

Aan deze mooie designradiator laat je de handdoeken snel opdrogen en geniet je na iedere douchebeurt van een warme handdoek.

Meer radiators van Vasco
Badkamer met hexagon tegels - 6. Veelgestelde vragen over een badkamer met hexagon tegels

Veelgestelde vragen over een badkamer met hexagon tegels

  • Ik wil graag advies over een badkamer met hexagon tegels, kan dat?
    Baden+ werkt samen met tegel specialisten die je alles kunnen vertellen over hexagon tegels in de badkamer. Plan een afspraak voor vrijblijvend advies.
  • Welke producten passen goed bij hexagon tegels?
    Producten met de kleur zwart passen bieden een uniek contrast met hexagon tegels. Denk aan douchecabines, kranen, wastafelmeubels en spiegels. En wat dacht je van deze stalen frames?
  • Monteert Baden+ ook badkamers met hexagon tegels?
    Dat klopt! Baden+ is niet alleen betrokken bij de oriëntatie en het badkamer ontwerp, maar ook bij de installatie van de badkamer met hexagon tegels.
Badkamer met hexagon tegels - Blik op het ontwerp - badkamer met hexagon tegels

Badkamer met hexagon tegels: het ontwerp

In deze badkamer zijn er duidelijke keuzes gemaakt: geen bad maar een extra ruime douche en dubbel wastafelmeubel. Geïnspireerd door deze keuzes? Maak zelf een badkamerontwerp met onze 3D badkamer ontwerptool.

Zelf 3D ontwerpen
Gratis online tool. Krijg ideeën voor inrichting en stijl.

In deze badkamer

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief