Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij

Vrijstaand bad

Vrijstaand bad - Vrijstaand bad Vrijstaand bad - Vrijstaand bad  

Vrijstaand bad in je badkamer

Heb je een ruime badkamer? Kies dan voor een vrijstaand bad. Ovaal, rond, vierkant, rechthoekig of op pootjes; alles is mogelijk. Een vrijstaand bad oogt in elke badkamer modern en chique. En niet alleen in je badkamer. Tegenwoordig zie je regelmatig een vrijstaand ligbad in een slaapkamer. Met een vrijstaand ligbad creëer je een centrale plek voor ontspanning en rust. Je maakt er een indrukwekkend statement mee.

Advies van je specialist
Vrijstaand bad - Advies van uw spec. - Vrijstaand bad

Vrijstaand ligbad van Solid Surface

Ben je op zoek naar stijlvol, modern vrijstaand bad van hoge kwaliteit? Dan kun je niet om Solid Surface heen. Solid Surface heeft een matwitte uitstraling. Het is een materiaalsoort dat in alle vormen kan worden gegoten. Met als resultaat een strak bad zonder naden. Bovendien is het zeer sterk, duurzaam materiaal. Het is slijtvast, niet-poreus, hygiënisch en eenvoudig te reinigen. Ben je geïnteresseerd in een Solid Surface bad? Vraag ernaar bij Oude Geerdink tegels & badkamers  in  Albergen.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
RUIME KEUZES IN BADEN

Vrijstaand bad: van klassiek tot modern

Een vrijstaand bad is een eyecatcher in je badkamer. Het geeft je badkamer allure. Je ziet vrijstaande ligbaden dan ook in steeds exclusievere uitvoeringen. Heel trendy zijn de compleet zwarte of betongrijze baden. Ook ovaalvormige designs zijn populair. Voor elke smaak is een vrijstaand bad te vinden. Of je nu kiest voor een hyperstrak model van acryl, Solid Surface uitvoering of een klassiek plaatstalen ligbad op pootjes. Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen laat je graag de vele mogelijkheden zien.

Vrijstaand bad - Vrijstaand bad

Voordelen van een vrijstaand ligbad

  • Een vrijstaand bad is niet alleen mooi, het is ook nog eens heel praktisch. Je loopt zo om het bad heen om het droog te maken met een handdoek. Zo krijgt kalkaanslag geen kans.
  • Een vrijstaand bad is makkelijk te plaatsen. Een gewoon ligbad wordt vaak ingebouwd en betegeld. Dat hoeft niet met een vrijstaand bad. Ook als je al een betegelde badkamer hebt, hoeft er geen hak- en breekwerk plaats te vinden om een vrijstaand bad te installeren.
  • Combineer je het bad met een vrijstaande, op de vloer gemonteerde badkraan? Van bijvoorbeeld Grohe,  HotbathHansgrohe of ons eigen huismerk Mix & Match? Dan geeft dit je nog meer vrijheid om de badkamer in te richten zoals je wilt. 
Vrijstaand bad met vrijstaande badkraan van Hotbath
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Vrijstaande wastafel met vrijstaande kraan
Een vrijstaand bad oogt in elke badkamer modern en chique
Kek badkussen

Met een badkussen lig je net wat comfortabeler in bad. En in een van de kekke kleurtjes van ons huismerk Mix & Match fleurt je badkamer ook nog eens helemaal op.

Handige sfeermakers
Vrijstaand bad - Badkussen
Kek badkussen

Met een badkussen lig je net wat comfortabeler in bad. En in een van de kekke kleurtjes van ons huismerk Mix & Match fleurt je badkamer ook nog eens helemaal op.

Handige sfeermakers
Vrijstaand bad - Hotbath Buddy thermostaatkraan
Moderne badkraan

Ben je voor je vrijstaande bad op zoek naar een moderne badkraan? Wat dacht je dan van de Hotbath Buddy? Met zijn ronde vormen past hij helemaal in de hedendaagse badkamer.

HOTBATH BUDDY
Vrijstaand bad - Looox Wooden Box opbergnisje
LoooX Wooden Box

De houten boxjes van LoooX zijn een mooie finishing touch voor je badkamer. Het ziet er niet alleen eigentijds uit, je hebt ook een fraaie plek om je badkameraccessoires te etaleren.

Mooie opbergruimte
Vrijstaand bad - Sfeerbanner-licht

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
07-12-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Alles transparant en duidelijk. Iedereen die heeft geholpen van het begin van de offerte tot de oplevering van de badkamer verdiend een pluim! We schrokken van de levertijd, maar het is het wachten waard geweest.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief