Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Baden - Baden Baden - Baden
Heerlijk ontspannen

Baden

Lekker in bad. Loom wegzinken in het warme water met heerlijk ruikend badschuim. Of lekker spetteren met de kinderen. Een bad is er voor iedereen, in alle vormen en formaten. Ligbaden, whirlpools, vrijstaande baden of douchebaden. Van acryl, plaatstaal of Solid Surface. Bij Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen adviseren we je graag over alle ligbaden. Zodat je het bad kiest dat helemaal bij jou past.

Onze baden collectie
Ligbaden Ligbad
Whirlpools Baden - Whirlpool in witte badkamer
Vrijstaande baden Vrijstaand bad
Douchebaden Douchebad
Solid Surface bad Solid Surface bad
Bad met frame Bad met frame
Ligbad zwart Ligbad zwart
Half vrijstaand bad Half vrijstaand bad
Industrieel bad Industrieel bad
Modern bad Modern bad
Design bad Design bad
Klassiek bad Klassiek bad
Badplank Badplank
Ligbad met bubbels Ligbad met bubbels
Half vrijstaand bad Half vrijstaand bad
Bad in slaapkamer Bad in slaapkamer
Ovaalvormig bad Ovaalvormig bad
Half vrijstaand bad Half vrijstaand bad
Solid Surface vrijstaand bad Solid Surface vrijstaand bad
Dubbelwandig bad Dubbelwandig bad
Bubbelbaden Bubbelbaden
Ligbad in hoek Ligbad in hoek
Twee persoons ligbad Twee persoons ligbad
Ligbad met deurtje Ligbad met deurtje
Advies van je specialist
Groene badkamer met halfvrijstaand bad en betonlook patroontegels

Hoe kies je het geschikte bad?

De keuze voor een bad hangt grotendeels af van je badkamersituatie. Is er ruimte voor een ligbad, een vrijstaand bad of zelfs een groot duobad? Of is een douchebad een slimme optie? Je badkameradviseur kan je badkamer slim inrichten. Hij houdt rekening met je persoonlijke voorkeuren.

Ben je lang en wil je diep in het water kunnen zitten? Een extra diep bad is dan een optie. Wil je een veilige badkamer? Dan is een bad met antislipcoating en een thermostaatkraan slim. Shampoo, badschuim of een handdoek binnen handbereik? Ook dat kan. Breng je wensen in kaart en neem ze mee naar de winkel. Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen verrast je met talrijke mogelijkheden.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ligbaden in alle vormen en formaten

Wil je een bad in je badkamer? Bij Oude Geerdink tegels & badkamers kun je terecht voor allerlei baden. Wil je een vrijstaand bad of een op maat gemaakt ligbad? Voor elke badkamer, groot of klein, is een bad te vinden. Een kleine badkamer vraagt om slimme oplossingen. Denk aan een hoekbad, zitbad of een douchebad: bad en douche in één. Liever bruisen en bubbelen in bad? Bekijk dan zeker ook onze bubbelbaden. Heb je eenmaal je vorm gevonden? Bij Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen vind je gegarandeerd een bad met precies de juiste vorm en stijl. 

Baden van verschillend materiaal

Baden zijn gemaakt van verschillende materialen. Denk aan roestvrijstaal of kunststof. Meestal is een bad van acryl of plaatstaal gemaakt. Acryl heeft als voordeel dat het in allerlei ergonomische vormen gegoten kan worden. Het voelt warm en glad aan. Door de gladheid krijgt ongewenst vuil geen kans om zich te hechten. Het materiaal is licht, kleurvast en behoudt zijn glans. Plaatstaal is zwaarder en krasvaster, maar houdt de warmte minder goed vast.
Lees meer over de verschillen in materiaal

Baden - Banner - Badkamer moodboard [g]

Maak je eigen badkamer moodboard

Op onze website vind je de mooiste ideeën voor je badkamer. Zie je iets waar je blij van wordt? Bewaar de afbeelding op je persoonlijke moodboard. Vervolgens kun je jouw moodboard delen, printen én meenemen naar je badkamerspecialist. Verzamel je wensen en breng je droombadkamer tot leven.

START MET JE MOODBOARD

Doe meer baden inspiratie op!

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief