Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Zo krijg je een energieboost - Zo krijg je een energieboost Zo krijg je een energieboost - Zo krijg je een energieboost

Zo krijg je een energieboost 

Kruip je het liefst met een warme deken op de bank? Of voelt je lichaam als een futloze zak aardappelen? Dan kun je wel een energieboost gebruiken! Wij geven je handige tips voor meer energie. Lees mee en geniet van het leven.

Goede start van de dag

Een goede dag start met een goed ontbijt. Zo krijgt je lichaam waardevolle vitaminen en brandstoffen binnen voor de dag. Denk aan havermout, eieren of vers fruit. Mocht je nou geen grote eter in de ochtend zijn, neem dan een gezonde smoothie. Ga daarna lekker naar buiten voor een frisse ochtendwandeling. Als dat geen goede start van de dag is!

Zo krijg je een energieboost - 1. afbeeldingen
Zo krijg je een energieboost - 1. afbeeldingen

Bewegen voor rust en energie

Bewegen is belangrijk voor jong en oud. Door te bewegen worden onze spieren sterker en verbetert onze conditie. Hierdoor voelen we ons fitter, gezonder en ervaren we minder stress. Zoek een activiteit die je leuk vindt, zodat je geniet tijdens het sporten. Ook yoga is een fijne manier om rust te creëren, maar ook energie te krijgen. Dat je er lening van wordt is een bijkomend voordeel! 

Zo krijg je een energieboost - Bewegen voor rust en energie en zonlicht en vitamine d
Zo krijg je een energieboost - Bewegen voor rust en energie en zonlicht en vitamine d

Zonlicht en vitamine D

In ons koude kikkerlandje hebben we weinig zonuren, waardoor we al snel een tekort krijgen aan vitamine D. Zeker als we de dag veelal doorbrengen op kantoor en in ons huis. De Sunshower met uv-licht brengt het zonnetje in je douchecabine. Zet de Sunshower 10 minuten aan tijdens het douchen en geniet van de warmte. Ondertussen maakt je lichaam vitamine D aan. Deze vitamine is goed voor je botten, je weerstand en je gemoedstoestand.  Zo krijg je snel een energieker en vrolijker gevoel. 

Muziek tijdens het douchen

Opzwepende muziek geeft energie! Muziek in de badkamer speel je veilig af via een waterdichte inbouwradio of met Grohe Aquatunes. Wist je dat zingen een uitstekende manier is om endorfine aan te maken? Dankzij endorfine voel je je energieker, blijer en ervaar je minder stress. Zelfs als je geen nachtegaal bent, is dat geluksgevoel de perfecte reden om te zingen onder de douche.

Zo krijg je een energieboost - Muziek tijdens het douchen
Zo krijg je een energieboost - Muziek tijdens het douchen

Energieke meezingers

  • Sia – Alive
  • Daft Punk – One more time
  • Wham! – Wake me up before you go-go
  • Backstreet Boys – I want it that way
Deel dit artikel
Zo krijg je een energieboost - Sfeerbanner-warmte

Meer blogs over ontspanning
 

Tips voor een luxe wellness badkamer

Met deze tips richt je een luxe wellness badkamer in. Zo geniet je van ontspannen moment voor jezelf in je badkamer.

Lees meer
 

Het ultieme spa-ritueel in 5 stappen

Van stomen tot aan een heerlijk gezichtsmasker: dit spa-ritueel brengt je helemaal tot rust. Deur op slot en genieten maar! 

Lees meer
 

Zo maak je van de
badkamer een thuisspa

Ben je toe aan een ontspanmoment voor jezelf? Dan hoef je niet verder te reizen dan de badkamer.

Lees meer
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief