Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
close
Wellness douche opties: voor de ultieme douchebeleving - Wellness douche opties: voor de ultieme douchebeleving Wellness douche opties: voor de ultieme douchebeleving - Wellness douche opties: voor de ultieme douchebeleving

Wellness douche opties 

Voor de doucheliefhebbers hebben we een aantal heerlijke wellness douche-opties op een rij gezet, zoals een stoomdouche. Zo wordt douchen een ontspannende spa-ervaring en verander je de badkamer in een heus wellness-oord. We geloven dat met deze opties iedereen van douchen gaat houden, ook de echte badderaar. Lees je mee?

Sunshower: de zon in je douche

Wie van de warmte van de stralen van de zon houdt, zal zeker genieten van een Sunshower in de douche. Met een druk op de knop kun je hiermee tijdens het douchen genieten van warme infraroodstralen. Heerlijk voor de ontspanning van je spieren. Kies je daarnaast ook voor de optie van UV-licht? Dan krijg je tijdens het douchen ook nog eens een gezond blosje. Zo begin je energiek aan je dag!

Wellness douche opties: voor de ultieme douchebeleving - 2. Sunshower: de zon in je douche
Wellness douche opties: voor de ultieme douchebeleving - 2. Sunshower: de zon in je douche

Ontspannen zitten op een douchezitje

Ook aangenaam is een zitje in de douche. Je hebt klapzittingen die je kunt monteren op de muur, maar je kan ook in overleg met je badkamerspecialist een zitmuurtje laten intekenen in het ontwerp van je douche. Zo kun je zittend genieten van je stoomdouche of Sunshower. Of neem zo comfortabel de tijd voor een scrubbehandeling of een kleimasker. Jouw spa-oord thuis is met zo’n fijne douche een feit.

Wellness douchekop: volle waterstralen

Heerlijk douchen begint met een fijne regendouche met een grote douchekop. Tegenwoordig heb je ze in alle formaten tot wel 1 meter doorsnede. Met een douchekop van bijvoorbeeld 25 cm kun je ook fantastisch douchen. Dit komt door het formaat van een regendouche, maar ook door nieuwe technieken om fijne waterstralen te krijgen. Doordat lucht wordt toegevoegd aan het water ervaar je de waterstraal als heerlijk vol, en gebruik je ook nog minder water. 

Wellness douche opties: voor de ultieme douchebeleving - 1. Wellness douchekop: volle waterstralen
Wellness douche opties: voor de ultieme douchebeleving - 1. Wellness douchekop: volle waterstralen

Een spa-beleving met een stoomdouche

Met een stoomdouche komt er via een stoomuitlaat opgewarmd water de douchecabine binnen. De warme stoom zorgt voor een hoge luchtvochtigheid en dat heeft een ontspannende en reinigende werking op het lichaam. Een stoomdouche is daarom een fijne optie, waarmee je gewoon thuis het wellness gevoel van een spa-oord ervaart. Er is geen grote badkamer voor nodig. Stoomcabines kunnen op maat gemaakt worden en passen zo in de kleinste ruimte. Zo geef je je badkamer een heuse upgrade naar een luxe badkamer.

Wellness douche opties: voor de ultieme douchebeleving - Banner - Badkamer moodboard [g]

Maak je eigen badkamer moodboard

Op onze website vind je de mooiste ideeën voor je badkamer. Zie je iets waar je blij van wordt? Bewaar de afbeelding op je persoonlijke moodboard. Vervolgens kun je jouw moodboard delen, printen én meenemen naar je badkamerspecialist. Verzamel je wensen en breng je droombadkamer tot leven.

START MET JE MOODBOARD

Meer inspiratie

 

Het ultieme spa-ritueel in de badkamer

Van stomen tot aan een heerlijk gezichtsmasker: dit spa-ritueel brengt je helemaal tot rust. Deur op slot en genieten maar! 

 

Tips voor een luxe wellness badkamer

Met deze tips richt je een luxe wellness badkamer in. Zo geniet je van ontspannen moment voor jezelf in je badkamer.

 

5 quick wins die van jouw badkamer een hotspot maken

Laat een frisse wind door de badkamer waaien met stijlvolle upgrades die weinig tijd kosten.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken