Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
close


Warme badkamer in Beuningen

Warme badkamer in Beuningen - Warme badkamer in Beuningen Warme badkamer in Beuningen - Warme badkamer in Beuningen  
Warme badkamer in Beuningen - samenvatting

Binnenkijken bij een luxe woning in Beuningen
Een warme badkamer  

Gemaakt door:Oude Geerdink Badkamers
Woonplaats:Beuningen
Type badkamer:Luxe badkamer
Wensen van de klant:Een gevoel van warmte met natuurlijke invloeden

Wanneer je deze badkamer binnenstapt krijg je direct een warm gevoel. De wens van deze familie was een warme, lichte badkamer. Oude Geerdink is met de familie om de tafel gegaan om de wensen in kaart te brengen. Vervolgens is er een 3D badkamerontwerp gemaakt. In dat realistische ontwerp ziet de klant in één oogopslag hoe de badkamer er na de verbouwing uitziet.

Behaaglijke badkamer

De warmte komt overal in de badkamer terug. Zo is er gekozen voor een warme houtlook vloertegel. Hout brengt warmte in de badkamer en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Deze uitstraling uit zich ook in de wandtegels. Hierbij is er gekozen voor een lichte tegel met een natuurlijke structuur. Door te kiezen voor lichte tegels lijkt de badkamer groter.

Luxe doucheruimte 

De ruimtelijke douchewand van HSK bevat een schuifdeur met een spiegelwand. Zo kan er tijdens het douchen niet in de douchecabine gekeken worden, voor extra privacy. In de douchecabine is een Hansgrohe Croma Select geïnstalleerd. Met dit douchesysteem is het mogelijk om met één druk op de knop te schakelen tussen verschillende straalsoorten. Daarnaast is er een Sunshower ingebouwd in de douchecabine. Dat slimme apparaat zorgt ervoor dat je spieren ontspannen en dat je snel opwarmt op een winterdag.

Warme badkamer in Beuningen - Inloopdouche en toilet
Warme badkamer in Beuningen - Inloopdouche en toilet

Een plek voor iedereen

In de badkamer is ruimte voor de hele familie. De ruimte beschikt over een ruim Thebalux badmeubel met een dubbele wasbak en dubbele lades. Boven de wastafel hangt een spiegel met led-verlichting, zodat je ook in het donker in de spiegel kunt kijken. Op de wastafel zijn twee Hansgrohe Focus wastafelkranen gemonteerd met CoolStart technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat er altijd eerst koud water uit de kraan stroomt als de hendel in de middenpositie geopend wordt. Zo bespaar je op energie! Naast de wastafel is een Geberit voorwand geplaatst. Achter deze wand heeft Oude Geerdink een DuoFix inbouwreservoir van Geberit geïnstalleerd met een mooie chromen Sigma bedieningsplaat.

Meer inspiratie voor een luxe, warme badkamer?

Ben je geïnspireerd door deze warme badkamer in Beuningen? Oude Geerdink brengt je graag op ideeën. Aarzel niet en loop binnen voor een persoonlijk ontwerp op maat. Bezoek onze showroom voor volop badkamerinspiratie of maak direct een afspraak. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Warme badkamer in Beuningen - meer informatie of advies
Met liefde gemaakt
Afspraak maken