Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Tips voor een slimme badkamerindeling - Tips voor een slimme badkamerindeling Tips voor een slimme badkamerindeling - Tips voor een slimme badkamerindeling

Tips voor een slimme badkamerindeling voor lastige ruimtes

Ieder mens is uniek. Zo ook onze badkamers! Groot, vierkant, rechthoekig: de diversiteit is groot. Ook zijn er badkamers met lastige afmetingen en vormen. Denk aan een schuin dak, hoeken in de wand of een kleine ruimte. Heb je zo’n badkamer? Wees dan gerust, want wij hebben handige oplossingen. Lees mee en ontdek onze tips!

Badkamer met een schuin dak

Een schuin dak in de badkamer kan vervelend zijn. Toch zijn er slimme oplossingen, waarmee je de ruimte onder het dak optimaal benut. Kies er bijvoorbeeld voor om het toilet of het bad onder het schuine dak te plaatsen. Zo is er in de douche en bij de wastafel genoeg ruimte om te staan. Ook een kast onder een schuin dak kan een bijzonder effect geven. De extra opbergruimte voor je handdoeken en andere badspullen is mooi meegenomen!

 

Douchecabine op maat 

Een standaard douchecabine past niet in iedere badkamer. Gelukkig zijn er douchecabines en douchewanden die volledig aangepast kunnen worden op je badkamer. Niet alleen qua stijl en kleur, maar ook qua vorm. Heb je een kleine badkamer en wil je toch een inloopdouche? Of moet je douchecabine passen in een afgeschuinde hoek? Alles is mogelijk. 

Tips voor een slimme badkamerindeling - Alinea 2 en 3
Tips voor een slimme badkamerindeling - Alinea 2 en 3

Oplossingen voor een kleine badkamer

Ook in een kleine badkamer kun je optimaal genieten. Een slimme indeling is wel van belang! Zo is een T-opstelling een uitkomst als je een kleine ruimte hebt. Op deze manier kun je een inloopdouche, een toilet en een wastafel kwijt op een paar vierkante meter. Ook een douchebad is een slimme oplossing als je toch wil genieten van een douche én een bad. Lichte kleuren en materialen, een grote spiegel en handige opbergers bevorderen de ruimtelijkheid in de badkamer.

Multifunctionele meubels

De badkamer kun je nog slimmer indelen met multifunctionele meubels. Kijk bijvoorbeeld naar deze moderne badkamer. In de doucheruimte is de wand een gewone douchewand, maar bij het badkamermeubel dient de wand als spiegel. Zo bespaar je ruimte én heb je gelijk een technisch snufje in huis. Of wat te denken van een badkamermeubel, waar ook een zitje in is verwerkt? Multifunctionele meubels zijn een echte toevoeging voor je badkamer. 

Tips voor een slimme badkamerindeling - alinea 4
Deel dit artikel
Tips voor een slimme badkamerindeling - Sfeerbanner-water

Gerelateerde blogs
 

Een nieuwe badkamer. Waar moet je aan denken?

Een badkamer kiezen voor de komende vijftien jaar, dat is spannend. Wij helpen je een badkamer kiezen waarvan je optimaal zal genieten.

Lees meer
 

Badkamer verbouwen:
Dit moet je weten

Lees hier alles wat je moet weten als je de badkamer wilt laten verbouwen.

Lees meer
 

Grote badkamer indelen? Lees onze tips!

Je grote badkamer indelen op een sfeervolle manier? Lees onze tips! Zo doen vrijstaande meubels en slimme doorkijkjes wonderen.

Lees meer
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief