Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Snelle schoonmaaktips voor de badkamer - Snelle schoonmaaktips voor de badkamer Snelle schoonmaaktips voor de badkamer - Snelle schoonmaaktips voor de badkamer

Snelle schoonmaaktips voor de badkamer

Met deze schoonmaaktips hoef je maar drie minuutjes per dag aan het schoonmaken te besteden. Gewoon tijdens je normale bezigheden in de badkamer. Tijdens het tandenpoetsen bijvoorbeeld. Zo ervaar je het niet eens als schoonmaken en heb je toch een frisse badkamer. Lees onze slimme tips en maak je badkamer in een mum van tijd schoon.

Tip 1: schoonmaken tijdens het tandenpoetsen

Maak 1 á 2 keer per week alles rondom de wastafel schoon. Doe het tijdens het tandenpoetsen, dan sla je twee vliegen in een klap. Haal een doekje door de wasbak, maak het afvoerputje schoon en poets de spiegel met een licht vochtige doek. Als je dit bijhoudt met de krachtige microreiniger van Baden+, wordt het een klusje van niets! Gaat dit multitasken je goed af? Maak dan tijdens het tandenpoetsen ook af en toe de handgrepen van de badkamerdeur schoon of vervang het afvalzakje in de prullenbak.

Snelle schoonmaaktips voor de badkamer - Tip 1: schoonmaken tijdens het tandenpoetsen
Snelle schoonmaaktips voor de badkamer - Tip 1: schoonmaken tijdens het tandenpoetsen

Tip 2: douche en bad dagelijks drogen

Maak er een gewoonte van om na het douchen of badderen je douchecabine en bad, plus de kranen te drogen met een oude handdoek en een trekker. Het kost een minuutje werk en zo voorkom je kalkaanslag en schimmel. Bovendien zorgt het droogwrijven ervoor dat je verder nauwelijks nog schoonmaakwerk hebt aan je douche of bad. Voor een extra fris resultaat haal je af en toe een doek met schoonmaakmiddel er langs. Ook handig: wrijf je douchecabine in met antikalk-coating. Dit voorkomt eveneens kalkvorming. 

Tip 3: je toilet hygiënisch schoonmaken  

Hoe vaak je een toilet moet schoonmaken hangt af van hoe intensief je hem gebruikt. Met een druk gezin is het goed om het toilet dagelijks te reinigen. Ben je naar het toilet geweest? Haal dan even een wegwerpdoekje (het liefst wel ecologische) over de wc-bril. En als je dan toch bezig bent, zwiep dan gelijk de wc-borstel met toilet-reiniger door de wc. Met een randloos toilet heb je geen onhandige randen waaronder vuil gaat zitten. Zo wordt schoonmaken nog eenvoudiger. Vergeet ook niet om 1 of 2 keer per week de buitenkant van de toilet-pot en de tegels rondom schoon te maken.

Snelle schoonmaaktips voor de badkamer - Tip 3: je toilet hygiënisch schoonmaken
Snelle schoonmaaktips voor de badkamer - Tip 3: je toilet hygiënisch schoonmaken

Tip 4: voor een glanzende badkamervloer

Stofzuig de badkamervloer steeds wanneer je ook de rest van je huis stofzuigt. En dweil de vloer een keer per week. Met onze sanitair-reiniger in je dweil-sopje weet je zeker dat de beschermlaag van je tegelvloer niet beschadigd raakt door agressieve bestanddelen.

Wil je het schoonmaken van je badkamer nog eenvoudiger maken? Baden+ heeft meer slimme schoonmaakmiddelen waarmee je alles in een handomdraai stralend schoonmaakt.

Deel dit artikel
Meer over schoonmaken
 

5 tips voor een
blinkende douchecabine

Last van shampoo-, zeep- en kalkresten in je douchecabine? Met deze vijf tips maak je de douchecabine blinkend schoon.

Lees meer
 

Handige tips: schimmel
in de badkamer verwijderen

Hoe verwijder je schimmel in de badkamer het best? Met deze tips heb je zwarte vlekken op je plafond en bruine of oranje voegen zo weer schoon.

Lees meer
 

Handige onderhoudstips
voor je badkamer

Je nieuwe badkamer is een grote investering waar je lang plezier van wilt hebben. Daarom geven wij graag een aantal onderhoudstips.

Lees meer
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief