Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
close


Luxe badkamer met natuurlijke invloeden in Albergen

Luxe badkamer in Albergen - Luxe badkamer in Albergen Luxe badkamer in Albergen - Luxe badkamer in Albergen  
Luxe badkamer in Albergen - samenvatting

Binnenkijken bij...
een luxe badkamer in Albergen

Gemaakt door:Oude Geerdink Badkamers
Woonplaats:Albergen
Type badkamer:Luxe badkamer
Wensen van de klant:Wellness met natuurlijke invloeden

Een bezoekje aan een spa of wellness resort is heerlijk om even stoom af te blazen. Een groot bad, royale douche en marmer zover het oog reikt laten je heerlijk ontspannen en met frisse energie naar huis keren. Wat als je dit gevoel elke dag kunt beleven, thuis in de badkamer? Een gezin uit Albergen geniet sinds begin 2023 van deze luxe wellness plek in eigen huis. In twee weken tijd realiseerden we, van sloopwerk tot en met oplevering, een badkamer die gezien wil worden. Om een verbluffend effect te creëren combineerden we luxe met klassieke en natuurlijke invloeden. Zo ontstond deze exclusieve badkamer waar niets aan de aandacht ontsnapt. Kijk je mee?

Marmer zover het oog reikt

Om de shiny stijl te creëren kozen we voor tegels met een glanzend oppervlak. Het witte marmer met donkere aderstructuur reflecteert de natuur in zijn puurste vorm. De badkamertegels passen perfect bij de nisjes met klassieke raampartijen. Dit rijkelijke effect vormt de basis voor een inrichting vol met statements en chique decoraties.

Een betegeld bad oogt chic en stijlvol. Om eenheid te creëren lieten we hier dezelfde marmerlook tegel terugkomen.  

Sfeerbeeld van een badkamer met wand- en vloertegels in wit marmer met donkere adrerstructuur
Luxe ingerichte meubelhoek in de badkamer

Statements van pure luxe

Het sanitair en meubilair van deze luxe badkamer ademt exclusiviteit. Bij binnenkomst is de meubelhoek een fraai eerste aanzicht. De donkere houtkleur van het badkamermeubel biedt een fraai contrast tegen de lichte achtergrond. Terwijl de designradiator de hoek heerlijk warm maakt vergroot de spiegel met ledverlichting het ruimtelijke gevoel. Het hoekbad naast het badkamermeubel vergroot ook de ruimtelijkheid en is chic aangekleed met inbouwkraan en badplankje.

Houd je meer van zwart en goud? Dan is deze luxe zwarte badkamer een mooi alternatief voor jouw shiny inrichting.

Het witte marmer met donkere aderstructuur
reflecteert de natuur in zijn puurste vorm

Decoraties en badkameraccessoires

Wat dacht je van dit vleugelraam in klassieke stijl? De houten omlijsting met maar liefst 25 ruitjes past perfect bij de luxueuze inrichting. Details tillen de beleving van een thuisspa naar een hoger niveau. Waar de planten kleur en levendigheid geven, brengt een artistieke decoratie je dichter bij de sferen van een Romeins badhuis.

Nisje in badkamer met klassieke raampartij
Luxe badkamer in Albergen - Klassieke elementen & Decoraties + accessoires

Natuurlijke invloeden

Aardetinten bieden een warm contrast tegen de glitter en glamour. Badkameraccessoires lenen zich hier uitstekend voor. Badtextiel in terracotta en zacht groen, een zeepdispenser en plantenbakjes in taupe en een bruinrood waterkannetje zijn de finishing touch voor de aankleding van de badkamer.  

Specialist in luxe badkamers

Ben je geïnspireerd door deze luxe badkamer met natuurlijke uitstraling in Albergen? We zijn benieuwd hoe jouw droombadkamer eruitziet en vertalen dit graag naar een persoonlijk ontwerp op maat. Bezoek onze inspirerende showroom in Albergen maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Mogen we je binnenkort verwelkomen? 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Luxe badkamer in Albergen - Specialist in luxe badkamers
Met liefde gemaakt
Afspraak maken