Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij

Landelijke badkamer in Boelenslaan

Binnenkijken bij familie Groen - Binnenkijken bij familie Groen Binnenkijken bij familie Groen - Binnenkijken bij familie Groen  

Binnenkijken bij...
Familie Groen

Aan het woord:Cornelis en Alina Groen
Woonplaats:Boelenslaan (Friesland)
Type badkamer:Badkamer met landelijke uitstraling en industriële details

 

Badkamer met creatieve indeling 

Cornelis en Alina Groen verbouwden een oud boerderijtje tot hun droomhuis. In de hele woning zie je twee stijlen terugkomen: de stoere, industriële stijl waar Cornelis zo van houdt en de romantische, landelijke stijl van Alina. Ze vullen elkaar aan tot een prachtig geheel, ook in de badkamers met creatieve indeling.

Fijne manier van werken

De badkamerspecialist van Baden+ heeft het complete ontwerp van de vloeren, de twee badkamers en de toiletten gedaan. Cornelis: “Toen we de showroom binnenliepen, voelde het direct goed. En ook in het hele proces van ontwerp en uitvoering hebben we heel plezierig met elkaar opgetrokken.”

Binnenkijken bij familie Groen - afbeeldingen
Binnenkijken bij familie Groen - afbeeldingen
We genieten elke dag met volle teugen van onze nieuwe badkamer.

Moderne badkamer voor jong gezin

Cornelis en Alina wisten wat ze wilden: een moderne badkamer met creatieve indeling, praktisch ingericht voor een jong gezin. Alina had op Pinterest een wand met kiezels gezien; die werd dus in het ontwerp verwerkt. Het badkamermeubel zag ze in de showroom hangen en sprak haar direct aan. Zeker in combinatie met de solid surface kommen. “Die zien er zo natuurlijk uit; je ziet al vanaf een afstand dat het materiaal aangenaam is.” De keuze voor de inbouwkranen in brushed nickel uitvoering kwam – uiteraard – van Cornelis.

Binnenkijken bij familie Groen - Alinea 3
Binnenkijken bij familie Groen - Alinea 3

Dubbele plafonddouche met waterval

Voor de douche mocht flink uitgepakt worden. De dubbele plafonddouche met waterval en ledverlichting in diverse kleuren maken het douchen tot een waar feestje. “Zeker voor onze meiden van 7 en 11! Hun eigen ‘wasstraat’ noemen ze het”, lacht Alina. “Onze jongste gaat nog graag in bad. Helaas heb ik daar zelf te weinig tijd voor en blijft het meestal bij een snelle douche. Maar ook dan is het volop genieten.”

Het is echt ons droomhuis geworden, vooral door de manier waarop onze twee stijlen overal zijn samengebracht.

Bijzondere familiebadkamers

Zo ontstonden twee bijzondere familiebadkamers waarvan het hele gezin elke dag met volle teugen geniet. “Daarmee is ons huis echt áf”, besluit Cornelis. “En het is veel meer dan de optelsom van onze wensen. Het is echt ons droomhuis geworden, vooral door de manier waarop onze twee stijlen overal zijn samengebracht.” 

Binnenkijken bij familie Groen - afbeeldingen 2
Binnenkijken bij familie Groen - afbeeldingen 2
Deel dit artikel
Binnenkijken bij familie Groen - Nieuwsbrief


VOND JE DIT INTERESSANT?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  • 6x inspiratie en advies in je inbox
  • Het startpunt van jouw droombadkamer
  • Handige tools en gratis downloads

JA, INSPIREER MIJ

Meer binnenkijkers
 

Binnenkijken bij Francis

De voormalige diëtistenkamer veranderde in een droombadkamer. Bekijk de video en ontdek de moderne badkamer!

Lees meer
 

Binnenkijken bij een landelijke badkamer in een stolpwoning

Hans en Marjan verhuisden naar een authentieke stolpwoning. Nu de badkamer vernieuwd is, is hun droomwoning compleet.

Lees meer
 

Binnenkijken bij
twee badkamers in twee stijlen

Deze laten zien dat je in dezelfde ruimte toch twee hele andere badkamers kan realiseren: een mediterrane en natuurlijke.

Lees meer
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief