Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Kleur in de badkamer - Kleur in de badkamer Kleur in de badkamer - Kleur in de badkamer

Kleur in de badkamer: 4 trends

Wie aan de badkamer denkt, krijgt waarschijnlijk niet gelijk een kleurrijk beeld voor zich. Toch kunnen de juiste kleuren veel sfeer geven aan je badkamer. In dit blog laten we je 4 trends zien. Kies jij voor luxe kleuren, pasteltinten, natuurlijke kleuren of een fel kleuraccent?

1. Natuurlijke kleuren en materialen

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en dat zien we ook terug in de kleuren in huis, zoals de kleur van 2020: een grijsgroene tint. In de badkamer komen natuurlijke kleuren en materialen goed tot hun recht. Kijk maar eens naar onze complete groene badkamer. Ook materialen als hout, natuursteen en aardetinten staan prachtig. De muur en vloer kun je voorzien van houtlook tegels. Praktisch én prachtig om te zien. Ook sanitair is er tegenwoordig in aardetinten, zoals waskommen en baden. Als finishing touch kun je jouw natuurlijke paleisje decoreren met tropische planten.

Kleur in de badkamer - natuurlijke kleuren en modieuze kleuren
Kleur in de badkamer - natuurlijke kleuren en modieuze kleuren

2. Modieuze kleuren in de badkamer

Mag het voor jou wel wat opvallender? Kies voor een modieuze kleur in de badkamer, zoals denimblauw. Tegels zijn de perfecte manier om zo'n kleur in je badkamer te brengen. Bijvoorbeeld kleinere handgevormde tegels of vrolijke mozaïektegels. Modieuze kleuren kun je ook in de badkamer brengen met accessoires, zoals handdoeken of een handige trolley. Jouw badkamerspecialist helpt je graag aan een prachtige badkamer vol kleur!

Tip: reserveer ons badkamerboek met 140 pagina's inspiratie

Kleur in de badkamer - Banner - Badkamer moodboard [g]

Maak je eigen badkamer moodboard

Op onze website vind je de mooiste ideeën voor je badkamer. Zie je iets waar je blij van wordt? Bewaar de afbeelding op je persoonlijke moodboard. Vervolgens kun je jouw moodboard delen, printen én meenemen naar je badkamerspecialist. Verzamel je wensen en breng je droombadkamer tot leven.

START MET JE MOODBOARD

3. Luxe kleuren 

In de trends van dit jaar spelen luxe, warme kleuren een grote rol. Denk aan metallic kleuren als goud en koper. Deze kleuren kun je prachtig verwerken in de kranen van je badkamer. Bijvoorbeeld de wastafelkraan, hoofddouche en badkraan. Zeker als je voor alle kranen dezelfde warme kleur kiest, krijgt je badkamer een luxe uitstraling. Net alsof je elke dag geniet van een hotel badkamer

Kleur in de badkamer - luxe kleuren en pasteltinten
Kleur in de badkamer - luxe kleuren en pasteltinten

4. Pasteltinten

Naast warme kleuren zijn ook pasteltinten in trek. Kleuren als poederroze, groen, mint en hemelsblauw geven je badkamer een verrassend nieuwe look. Ook laten deze kleuren zich prachtig combineren met wit sanitair. Kies bijvoorbeeld voor pastel tegels. Ook leuk: een hemelsblauwe designradiator. Zo word je altijd vrolijk als je de badkamer binnenloopt!

Deel dit artikel
Kleur in de badkamer - Banner - Download stijlwijzer badkamertrends 2021

DOWNLOAD DE BADEN+ STIJLWIJZER 2021

Welke trendy stijl voor 2021 spreekt jou het meeste aan? Ontdek de vele mogelijkheden die elke stijl biedt voor jouw badkamer. Vind de leukste en mooiste producten. Zo helpen we je met onze Stijlwijzer badkamertrends 2021 op weg om je badkamer helemaal in te richten met de stijl die jij mooi vindt.

ONTDEK DE TRENDS VAN 2021

Meer blogs over kleur
 

Trend: blauw in de badkamer

Blauw is trendy. In het modebeeld, maar ook in het interieur. In een klassiek interieur of juist modern: met deze kleur scoor je altijd. 

Lees meer
 

5x pastel in de badkamer 

Pastelkleuren in de badkamer is dé trend van dit moment. Wist je dat er veel manieren zijn om deze kleuren in je badkamer te brengen?

Lees meer
 

Inspiratie: 5x zwart in de badkamer

De trend van nu is zwart! Steeds meer producten zijn in deze trendkleur verkrijgbaar. Lees hoe je hiermee een stoere look creëert.

Lees meer
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief