Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Industriële doucheruimte: een trendy douchebeleving - Industriële doucheruimte: een trendy douchebeleving Industriële doucheruimte: een trendy douchebeleving - Industriële doucheruimte: een trendy douchebeleving

Inspirerende tips voor een industriële doucheruimte

Steeds vaker maakt minimalisme plaats voor stoer. In de interieurs, winkels en trends zien we industriële meubels terug. Wat te denken van grote fabriekslampen, betontegels en metalen werkbanken? Deze meubels zijn typerend voor de industriële woonstijl, die helemaal van nu is. 

Deze stoere woonstijl kun je goed laten terugkomen in de badkamer. Vooral de doucheruimte geeft je gemakkelijk een stoere sfeer. Wij geven je drie handige tips voor een industriële doucheruimte. Lees mee en laat je inspireren! 

Douchen op beton

Douchen alsof je op echt beton staat. Industriëler kan bijna niet! De douchebak Stonetto van Duravit is nu ook verkrijgbaar in betongrijs. De douchebak heeft een robuust karakter, maar voelt toch fluweelzacht aan. Dat komt door het fijne, hoogwaardige mineraalgietmateriaal. Om het douchen extra comfortabel te maken is de douchebak antislip én krasbestendig. De nauwelijks zichtbare afloop zorgt voor een goede afvoer van het water. Zelfs grote hoeveelheden water, van bijvoorbeeld een mooie watervaldouche, zijn voor deze douchebak geen punt.

Industriële doucheruimte: een trendy douchebeleving - alinea 1 en 2
Industriële doucheruimte: een trendy douchebeleving - alinea 1 en 2

Industriële douchecabine

Je kent ze wel. Van die mooie, industriële stalen deuren die onze woningen bijzonder maken. Geïnspireerd op deze deuren zijn er nu ook stalen douchecabines. Voorzien van veiligheidsglas met antikalkcoating, zodat je er lang van kunt genieten. Combineer de stoere douchecabine bijvoorbeeld met zwarte kranen, voor een extra industrieel effect.

Stoere douchemogelijkheden

Je industriële doucheruimte is natuurlijk niet compleet zonder stoere kranen en accessoires. Kijk eens naar een douche in een robuuste vorm, zoals een vierkante douchekop. Ook unieke kleuren als brons, goud en rosé goud staan prachtig in een industriële doucheruimte. Accessoires zorgen tenslotte voor de finishing touch van je industriële doucheruimte. Denk aan een ladder voor je handdoeken, of een industriële lamp in de badkamer. Zo is je stoere doucheruimte compleet. 

Industriële doucheruimte: een trendy douchebeleving - stoere douchemogelijkheden
Deel dit artikel
Industriële doucheruimte: een trendy douchebeleving - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek vol badkamerinspiratie

Ons badkamerboek staat boordevol trends, inpsirerende badkamers en deskundige adviezen. Dit is hét inspiratiemagazine voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer het 140-pagina tellende badkamerboek van Baden+ eenvoudig en haal 'm gratis en vrijblijvend op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

NU RESERVEREN

Meer inspirerende blogs
 

Industrieel: 5x ideeën
voor je badkamer

In het ontwerp van een industriële badkamer bepalen kleuren en materialen de hele uitstraling.

Lees meer
 

Trend: Betonlook
in de badkamer

Beton geeft je badkamer een stoere, industriële sfeer. In dit blog laten wij zien hoe je de betonlook toepast in je badkamer.

Lees meer
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief