Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
close
Badkamer met houten badkamermeubel Badkamer met houten badkamermeubel

Houten badkamermeubel: veelzijdig en vol karakter

Een houten badkamermeubel voorziet je badkamer van een warme uitstraling. Massief houten meubels worden vakkundig met de hand vervaardigd; het ambacht spat ervan af en dat zie je terug in de hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Ontdek hoe een houten badkamermeubel rust, luxe en karakter aan je badkamer toevoegt. Ga jij voor die stoere eyecatcher of valt jouw oog op een rustgevende variant?

Impressie van een luxe aangeklede badkamer, voorzien van een kamerbreed eiken badkamermeubel met wit wastafelblad en mat witte waskommen

Rustiek luxueus

Het houten badkamermeubel toont zijn veelzijdigheid in meerdere badkamerstijlen. Zo proeft de liefhebber van de karaktervolle Loft stijl de warmte van een donker houten badmeubel. Heeft de Japandi by Nature trend jouw voorkeur? Dan mag een houten badkamermeubel als elegant contrast niet ontbreken. Ook de fans van het uitbundige Shiny meets Mid-Century komen aan hun trekken door de retro-charme met hout te versterken. Voor alle stijlen geldt: kies voor tijdloze elegantie en verrijk je badkamer met een houten badkamermeubel.

Houten badkamermeubel met gefreesde fronten

Deze badkamertrend van 2024 geeft de badkamer van nu een rustiek karakter. Strakke lijnen en geometrische vormen vormen de rode draad bij de badmeubels. Hierdoor ontstaat een gevoel van harmonie en frivoliteit. Zo is een eiken badkamermeubel prachtig te combineren met keramiek waskommen en rondvormige spiegels. De toevoeging van organische vormen brengt zachtheid in het ontwerp.

Eiken badkamermeubel met een voorzijde van verticaal gefreesde latjes met matzwarte graveringen
Houten badkamermeubel: veelzijdig en vol karakter - Gefreesde fronten & geometrisch lijnenspel

Geometrisch lijnenspel

Terwijl het geometrische lijnenspel zorgt voor harmonie, versterken nerven en knoesten de natuurlijke imperfecties in de badkamer. Voeg hier een wit wastafelblad met een koperkleurige inbouwkraan en afvoerplug aan toe en je haalt het buitenleven helemaal naar binnen! Zo biedt het houten badkamermeubel die rustgevende en harmonieuze sfeer, waarin je elke dag tot rust kunt komen.

Een eiken badkamermeubel is prachtig te combineren met keramieken waskommen

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt Hout; een duurzame keuze

Het houten badkamermeubel is niet alleen een esthetische, maar ook duurzame keuze voor je badkamer. Hout is een hernieuwbare en milieuvriendelijke grondstof, waardoor je bijdraagt aan een groenere toekomst. Door te investeren in een houten badkamermeubel investeer je in de levensduur van je badkamer. Zo draag je bij aan het behoud van de natuurlijke schoonheid in je badkamer, ook over tien jaar.

Een tropische houtsoort als teak kan goed tegen vocht en is daardoor uitermate geschikt als badkamermeubel. 

Houten badkamermeubel: veelzijdig en vol karakter - Stijlvol duurzaam & Houten badmeubel voorbeelden
Impressie van een luxe aangeklede badkamer, voorzien van een kamerbreed eiken badkamermeubel met wit wastafelblad en mat witte waskommen

Badkamers met houten badkamermeubels

Ontdek de veelzijdigheid van een houten badkamermeubel in verschillende soorten badkamers:

Houten badkamermeubel: veelzijdig en vol karakter - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Albergen

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Meer hout in de badkamer

 

Trend: Japandi badkamer

De Japandi trend ademt de kracht van eenvoud en natuurlijke puurheid. Lees hoe de stijl zich in 2024 verrijkt met 'Japandi by Nature' als uitgangspunt. 

 

Binnenkijken bij een badkamer make-over

Kijk mee hoe je met een paar aanpassingen je badkamer een compleet nieuwe luxe look geeft.

 

De badkamertrends
van 2024

Ontdek de 5 badkamertrends voor 2024. Welke trend steelt jouw hart?

Met liefde gemaakt
Afspraak maken