Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Het toilet schoonmaken? Zo doe je dat - Het toilet schoonmaken? Zo doe je dat Het toilet schoonmaken? Zo doe je dat - Het toilet schoonmaken? Zo doe je dat

Het toilet schoonmaken? Zo doe je dat

In ons leven spenderen we gemiddeld één tot drie jaar op het toilet. Wel zo fijn als dat dan altijd schoon en fris is. Wij geven handige tips, zodat je binnen no-time kunt genieten van een hygiënisch toilet. Want zeg nou zelf, het toilet schoonmaken is niet onze favoriete bezigheid.

Hoe vaak moet je het toilet schoonmaken?

Het toilet is nou eenmaal een plek waar bacteriën zich thuis voelen. Daarom adviseren wij om het toilet één keer per week grondig schoon te maken. Hierbij neemt men niet alleen de wc-bril en de binnenkant mee, maar ook de buitenkant, de spoelknop en de deurklink. Tussendoor kun je tweemaal per week de wc een snelle opfrisbeurt geven. Voor extra schoonmaakgemak kies je voor een toilet zonder spoelrand. Kalk en bacteriën krijgen zo nauwelijks kans om zich te hechten. 

Het toilet schoonmaken? Zo doe je dat - Hoe vaak moet je het toilet schoonmaken? en Krachtig schoonmaakmiddel zonder chloor
Het toilet schoonmaken? Zo doe je dat - Hoe vaak moet je het toilet schoonmaken? en Krachtig schoonmaakmiddel zonder chloor

Krachtig schoonmaakmiddel zonder chloor

Denk je aan een toiletreiniger? Dan denk je al snel aan chloor. Echter verwijdert chloor de kalk niet, waardoor bacteriën zich kunnen nestelen. Gelukkig is er een goed alternatief: de Baden+ Sanitair Gel. Deze gel maakt hygiënisch schoon en geeft een langdurige frisse geur. De gel verwijdert kalk en urinesteen, brengt een extra antikalklaag aan en is vriendelijk voor het milieu. Een echte alleskunner voor het schoonmaken van je toilet.

Hardnekkige kalkaanslag verwijderen

Heb je hardnekkige kalkaanslag in de wc? Giet er in de avond een halve liter (verwarmde) schoonmaakazijn in. Om de azijn goed in te laten werken kun je dik toiletpapier aan de wanden van het toilet bevestigen. Laat het een nacht goed inwerken en spoel het in de ochtend door. Eventuele restjes kun je gemakkelijk verwijderen met een stevige borstel. De kalkaanslag is verdwenen!

Het toilet schoonmaken? Zo doe je dat - Hardnekkige kalkaanslag verwijderen en Onderhoudsvrij toilet van Ideal Standard
Randloos toilet voorbeeld van werking

Onderhoudsvrij toilet van Ideal Standard

Wil je optimaal schoonmaakgemak? Kies dan voor een Ideal Standard toilet met Aquablade-technologie. De Aquablade spoeltechnologie zorgt ervoor dat 95% van het toilet wordt schoongespoeld. Erg hygiënisch, vergeleken met een standaard toilet dat 80% schoonspoelt. Ook is deze spoeltechniek stiller en efficiënter in waterverbruik. Met een Ideal Standard toilet ben je snel klaar met schoonmaken, waardoor je genoeg tijd overhoudt voor de leuke dingen in het leven. Heerlijk toch?

Op zoek naar toilet inspiratie? We geven je graag vele ideeën

 

Deel dit artikel
Het toilet schoonmaken? Zo doe je dat - Sfeerbanner-water

Meer blogs over schoonmaken
 

Schoonmaaktips voor een schone badkamer in 3 minuten!

Met deze schoonmaaktips houd je de badkamer stralend schoon met maar 3 minuten per dag.

Lees meer
 

Handige tips: schimmel
in de badkamer verwijderen

Hoe verwijder je schimmel in de badkamer het best? Met deze tips heb je zwarte vlekken op je plafond en bruine of oranje voegen zo weer schoon.

Lees meer
 

Bad schoonmaken:
4 tips 

Een bad schoonmaken is niet heel lastig. Met deze vier tips laten we zien hoe je het bad makkelijk poetst. 

Lees meer
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief