Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
De badkamertrends van 2020 - De badkamertrends van 2020 De badkamertrends van 2020 - De badkamertrends van 2020

De badkamertrends van 2020

Elk jaar zijn er mooie woontrends die de show stelen. In 2020 werd de badkamer een echte leefruimte, met een verrassende look. Ontdek de 6 badkamertrends die 2020 memorabel maakten!

Bekijk de badkamertrends van 2021

Warme kleuren en materialen 

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Deze trend heeft ook invloed op de kleuren en materialen in onze woning. Natuurlijke, warme kleuren staan in 2020 centraal. De kleur van het jaar is niet voor niets een grijsgroene tint. In de badkamer zien we natuurlijke materialen, zoals natuursteen en hout. Daarnaast worden zachte pasteltinten populairder, vaak gecombineerd met stoerdere meubels en tegels.

Tip: ook accessoires en kranen in metallic tinten als goud en koper geven een warme uitstraling. 

De badkamertrends van 2020 - 1. warme kleuren 2. grote tegels
Tegels badkamer aanbieding

Grote tegels en modieuze kleuren 

Het formaat van de badkamertegels neemt toe. Wat dacht je van grote platen in marmerlook of terrazzo als basis? Zulke tegels vergroten de ruimtelijkheid in je badkamer en hebben als voordeel dat je minder voegen ziet. Kleinere, handgevormde tegels in modieuze kleuren gaan we ook zien in 2020. Portugese mozaïektegels, visgraat pasteltegels, hexagon en nog veel meer.

Bekijk hier de badkamertrends van 2021

De badkamertrends van 2020 - Banner - Badkamerboek Trends

Alle badkamertrends in één boek

Ons badkamerboek staat boordevol badkamers, trends en deskundige adviezen. Dit is hét inspiratiemagazine voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer het 140-pagina tellende badkamerboek eenvoudig en haal 'm gratis en vrijblijvend op bij Oude Geerdink tegels & badkamers in Albergen. 

NU RESERVEREN

Badkamerspiegel als blikvanger 

De spiegels van nu zijn letterlijk blikvangers. Groot, opvallend en super trendy. Zo doorbreek je met een ronde spiegel de strakke lijnen in de badkamer. Spiegels met zwarte of metallic contouren geven een stoer effect aan je badkamer. De nieuwste spiegels zijn vaak uitgerust met technische snufjes, zoals spiegelverwarming en touchbediening.

Meer trendy badkamerspiegels vind je in onze blog over spiegeltrends. Ook leuk: vraag ons 140-pagina-dikke badkamerboek aan voor heel veel badkamerinspiratie en handige tips.

De badkamertrends van 2020 - 3. Spiegels als blikvanger 4. Digitalisering
De badkamertrends van 2020 - 3. Spiegels als blikvanger 4. Digitalisering

Digitalisering in design en techniek

Techniek ontwikkelt zich razendsnel. De wereld wordt digitaler en ook in de badkamer zien we steeds meer technische snufjes. Zo reinig je je onderlichaam tegenwoordig met water, laat je vanaf je smartphone het bad alvast vollopen en schakelt het licht automatisch in als je de badkamer binnenloopt. Ook het design van de badkamerproducten speelt hier op in. Zo lijkt de schotelvormige Rainfinity douche uit de toekomst te komen.

Bekijk hier de badkamertrends van 2021

Duurzaam en milieubewust 

We zijn bewuster van het milieu en leven duurzamer. De interesse in handgemaakte producten, gerecyclede materialen en milieuvriendelijke technieken neemt alsmaar toe. Onze merken bewijzen dat design en duurzaamheid hand in hand gaan. Kijk maar eens naar deze elektrische designradiatoren, meubels van verantwoord eikenhout en waterbesparende douchesystemen

De badkamertrends van 2020 - 5. Duurzaam en milieubewust 6. kleiner wonen
De badkamertrends van 2020 - 5. Duurzaam en milieubewust 6. kleiner wonen

Kleiner wonen

Zeker in steden wordt er ruimte-efficiënt gebouwd, waardoor mensen kleiner gaan wonen. Ook de badkamer neemt af in grootte, maar dat wil niet zeggen dat de ruimtelijkheid verloren hoeft te gaan. Met een slimme indeling van jouw badkamerspecialist zijn er verrassend veel trendy mogelijkheden. Denk aan multifunctionele meubels, ruimtebesparend sanitair of inklapbare douchedeuren. Jouw badkamerspecialist laat in een 3D-ontwerp graag de mogelijkheden zien.

Bekijk hier de badkamertrends van 2021

Deel dit artikel
De badkamertrends van 2020 - Banner - Download stijlwijzer badkamertrends 2021

DOWNLOAD DE BADEN+ STIJLWIJZER 2021

Welke trendy stijl voor 2021 spreekt jou het meeste aan? Ontdek de vele mogelijkheden die elke stijl biedt voor jouw badkamer. Vind de leukste en mooiste producten. Zo helpen we je met onze Stijlwijzer badkamertrends 2021 op weg om je badkamer helemaal in te richten met de stijl die jij mooi vindt.

ONTDEK DE TRENDS VAN 2021

Meer blogs over trends
 

De badkamertrends
van 2021

Benieuwd naar de top 5 badkamertrends voor 2021? Wij hebben de mooiste voor je verzameld. Welke stijl spreekt jou aan?

Lees meer
 

Dit zijn de 10 tegeltrends
van dit moment

In dit blog maak je kennis met de 10 tegeltrends van dit moment! Wist je dat retro tegels weer helemaal van nu zijn?

Lees meer
 

4 badkamerradiator trends 

Radiatoren voor de badkamer zijn er tegenwoordig in talloze vormen, kleuren en designs. Lees onze trends om je badkamer stijlvol te verwarmen. 

Lees meer
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief