Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
De badkamertrends van 2019 - De badkamertrends van 2019 De badkamertrends van 2019 - De badkamertrends van 2019

Dit waren populairste badkamertrends van 2019

Ook in 2019 zagen we de badkamer steeds meer als leefruimte, waarbij mooie producten en accessoires centraal staan. Zo is de badkamer niet alleen praktisch, maar ook een plek om te genieten! Benieuwd naar welke badkamertrends in 2019 populair waren? Maak kennis met onze top 5!

Bekijk hier de badkamertrends van 2021

Zeg het met kleur 

De tijd van witte badkamers is voorbij. 2019 was het jaar van kleur! En ook in 2021 zien we de mooiste kleuren terug in de badkamer. Niet alleen op de vloer of de muur, maar ook in het sanitair. Luxe kleuren als goud, zilver en brons spelen de hoofdrol. Wat dacht je van de nieuwste Cobber kranen van Hotbath? Of de gekleurde designradiatoren van Vasco? Zo maak je een echt statement in de badkamer.

De badkamertrends van 2019 - Zeg het met kleur
De badkamertrends van 2019 - Zeg het met kleur

Raw materials: een bijzondere mix

Een andere opvallende trend was het combineren van materialen. Denk hierbij vooral aan natuurlijke, rauwe materialen. Zoals deze combinatie van een roestige waskom met hout en zwart keramiek. Ook de stoere combinatie van staal en glas is een trend die 2019 kenmerkte.

Tegels met dessin

Tijdloze tegels maakten in 2019 plaats voor dessin. Denk aan golvende vormen, mozaïek en retro patronen. Tegels in gedurfde kleuren, maar zeker ook in een natuurlijk kleurenpalet. Ook unieke legpatronen maken hun intrede. Zo maakt een visgraatpatroon of tegels in verschillende vormen de badkamer gelijk eigentijds. Benieuwd naar de mogelijkheden? Jouw badkamerspecialist Oude Geerdink tegels & badkamers vertelt je er graag meer over. 

De badkamertrends van 2019 - Met een kader
De badkamertrends van 2019 - Met een kader

In een zwart kader 

Stalen, zwarte frames maakten hun intrede in 2019. Eerder maakten we al kennis met de douchewand met zwarte profielen en in 2019 zagen we deze trend ook in de rest van de badkamer terug. Zoals onze nieuwe badkamermeubels uit de Baden+ Collectie met stalen onderkasten. Of wat dacht je van deze prachtige ronde spiegel van Looox? Meubels en accessoires met een zwart kader geven jouw badkamer een stoere uitstraling.

Bekijk hier de badkamertrends van 2021

Nieuw, nieuwer, nieuwst

De technologie staat nooit stil. Ieder jaar worden nieuwe, innovatieve producten ontwikkeld. Ook in 2019 wordt Smart Home steeds meer toegepast. Bijvoorbeeld een hygiënische douchewc die je met een mobiele applicatie kunt bedienen! Of de slimme verlichting van Gira die weet wanneer je de badkamer binnenloopt. 2019 is het jaar waarin nog veel meer technologieën onze badkamer gaan betreden. 

De badkamertrends van 2019 - Nieuw, nieuwer nieuwst
Deel dit artikel
De badkamertrends van 2019 - Banner - Download stijlwijzer badkamertrends 2021

DOWNLOAD DE BADEN+ STIJLWIJZER 2021

Welke trendy stijl voor 2021 spreekt jou het meeste aan? Ontdek de vele mogelijkheden die elke stijl biedt voor jouw badkamer. Vind de leukste en mooiste producten. Zo helpen we je met onze Stijlwijzer badkamertrends 2021 op weg om je badkamer helemaal in te richten met de stijl die jij mooi vindt.

ONTDEK DE TRENDS VAN 2021

Meer blogs over trends
 

De badkamertrends
van 2021

Benieuwd naar de top 5 badkamertrends voor 2021? Wij hebben de mooiste voor je verzameld. Welke stijl spreekt jou aan?

Lees meer
 

Dit zijn de 10 tegeltrends
van dit moment

In dit blog maak je kennis met de 10 tegeltrends van dit moment! Wist je dat retro tegels weer helemaal van nu zijn?

Lees meer
 

4 badkamerradiator trends 

Radiatoren voor de badkamer zijn er tegenwoordig in talloze vormen, kleuren en designs. Lees onze trends om je badkamer stijlvol te verwarmen. 

Lees meer
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief