Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij

Badkamers in twee stijlen

Binnenkijken bij twee badkamers, twee stijlen - Binnenkijken bij twee badkamers, twee stijlen  
Binnenkijken bij twee badkamers, twee stijlen - Samenvatting

Binnenkijken bij...
Twee appartementen in twee stijlen

Aan het woord:Roos Bolderdijk 
Woonplaats:Stadskanaal
Type badkamer:Mediterrane en natuurlijke badkamer

Van meubelzaak naar appartementencomplex

Zes jaar geleden kreeg een voormalige meubelzaak in Stadskanaal een nieuwe bestemming. Daar realiseren Roos en haar vader nu acht luxe appartementen. “Toen we een bod deden, hadden we nooit verwacht dat we de gelukkige eigenaren van het pand zouden worden”, vertelt Roos. In een brainstorm kwamen allerlei ideeën voorbij: van horeca, zorginstelling tot en met een sportschool. “Uiteindelijk besloten we er appartementen van te maken.”

Twee appartementen,
twee stijlen

Roos had veel ideeën voor de badkamer, die ze verzamelde op een Pinterest-moodboard. Dit nam ze mee naar de badkamershowroom, waar ze samen met de adviseur passende producten bij elkaar zocht. Inmiddels zijn de eerste twee badkamers klaar: een natuurlijke badkamer en een mediterrane. Deze laten zien dat je in dezelfde ruimte toch twee hele andere badkamers kan realiseren.

Binnenkijken bij twee badkamers, twee stijlen - afbeeldingen
Binnenkijken bij twee badkamers, twee stijlen - afbeeldingen
Toen we een bod deden, hadden we nooit verwacht dat we de gelukkige eigenaren van het pand zouden worden.

Over de projectleider

Roos is dagelijks op de bouwplaats te vinden, waar ze nauw samenwerkt met architecten, aannemers en installateurs. Een grote verandering voor haar, want voorheen werkte ze als instructrice in een sportschool. En haar vader? Die werkt in zijn akkerbouwbedrijf en helpt vanaf de zijlijn.

Binnenkijken bij twee badkamers, twee stijlen - Alinea 2
Binnenkijken bij twee badkamers, twee stijlen - Alinea 2

Alle wensen uitgekomen

“Het is mooi om te zien hoe mijn wensen zijn teruggekomen in het ontwerp van Baden+. Zo wilde ik graag een ruime douche met een ingebouwd nisje. Dat is precies geworden zoals ik het voor ogen had. Je kunt gemakkelijk in- en uitlopen én je hebt alle bewegingsvrijheid”, vertelt Roos enthousiast.

Als je deze badkamer binnenstapt voel je direct de natuurlijke sfeer.

Het eerste appartement:
een oase van rust

“Samen met een architect hebben we een plan voor het eerste appartement gemaakt. Daarin hebben we de monumentale elementen van het pand gecombineerd met een moderne, natuurlijke stijl.” Dat zie je ook terug in de badkamer, legt Roos uit: “Als je deze badkamer binnenstapt, voel je direct de natuurlijke sfeer. De grote tegels in natuurtint vormen daarbij een mooi contrast met de steenstructuur op de wand. Een echte eyecatcher!”

Binnenkijken bij twee badkamers, twee stijlen - Alinea 4
Binnenkijken bij twee badkamers, twee stijlen - Alinea 4

Industriële look met een stenen muur

Een ruime douche, een vrijstaand bad en een toilet: deze badkamer is helemaal compleet. Ook het houtlook wastafelblad met de speelse opbouwkommen past perfect in het geheel. Bijzonder is de industriële stenen muur in het midden die de ruimte compacter maakt. Bovendien heb je zo de mogelijkheid om in alle privacy tegelijk te douchen en in bad te gaan.

Appartement twee: de mediterrane sfeer van het zonnige zuiden

Deze badkamer laat zien dat twee verschillende stijlen goed samen kunnen gaan. De Portugese tegels zorgen voor de mediterrane sfeer van Zuid-Europa. En de handgebakken, blauwe tegels en de grote betonlook tegels zijn een mooie tegenhanger. Ze geven de badkamer een stoer, gewaagd karakter. De vrolijke accessoires maken deze zonnige badkamer compleet.

Binnenkijken bij twee badkamers, twee stijlen - Alinea 5
Binnenkijken bij twee badkamers, twee stijlen - Alinea 5

Perfect voor gezinnen 

Deze badkamer biedt voor ieder wat wils, en is daarmee erg geschikt voor gezinnen. Zo kunnen de kinderen kiezen tussen een plons in het ligbad of samen plezier maken in de douchestraat. Belangrijk daarbij is dat de thermostaatkranen dankzij de begrenzer beneden de 38 graden kan blijven. Helemaal veilig voor kinderhandjes dus!

Deel dit artikel
Binnenkijken bij twee badkamers, twee stijlen - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek vol badkamertrends

Ons badkamerboek staat boordevol trends, inpsirerende badkamers en deskundige adviezen. Dit is hét inspiratiemagazine voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer het 140-pagina tellende badkamerboek van Baden+ eenvoudig en haal 'm gratis en vrijblijvend op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

NU RESERVEREN

Binnenkijken bij twee badkamers, twee stijlen - Reviewblok
Wij scoren een
9.1
9.1 van 1 10
Waardering van onze klanten
Binnenkijken bij twee badkamers, twee stijlen - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties