Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
close


Binnenkijken bij... een warme en
kleurrijke badkamer in fleringen

Binnenkijken bij een warme en kleurrijke badkamer in Fleringen - Binnenkijken bij een warme en kleurrijke badkamer in Fleringen Binnenkijken bij een warme en kleurrijke badkamer in Fleringen - Binnenkijken bij een warme en kleurrijke badkamer in Fleringen  
Binnenkijken bij een warme en kleurrijke badkamer in Fleringen - samenvatting

Binnenkijken bij...
een warme en kleurrijke badkamer in Fleringen

Gemaakt door:Oude Geerdink Badkamers
Woonplaats:Fleringen
Type badkamer:Luxe badkamer
Wensen van de klant:Een smaakvolle badkamer waar je heerlijk kan ontspannen

Bij Oude Geerdink Tegels & Badkamers hebben we de badkamer van de familie Van Miltenburg ontworpen en gerealiseerd. De prachtige badkamer is een echte inspiratiebron. De ruimte is uitnodigend en comfortabel door een slimme indeling en een palet van warme kleuren en materialen. Laat je inspireren door de prachtige kleurencombinaties met een glansrol voor geborsteld messing en goud. En ontdek onze praktische oplossing voor een badkamer met schuine wand.

Slimme indeling van badkamer met schuine wand

Praktisch en prachtig gaan hand in hand in de nieuwe badkamer van de familie Van Miltenburg uit Fleringen. Een zorgvuldig gekozen indeling benut de ruimte optimaal in deze warme en kleurrijke badkamer. Zo past een ruime inloopdouche, een royaal badkamermeubel met twee waskommen en een vrijstaand ligbad in de badkamer van 8m². Alle meters zijn gebruikt door het ligbad onder de schuine wand te plaatsen. De familie kan nu heerlijk wegdromen vanuit het bad starend naar de voorbijtrekkende wolken.

Binnenkijken bij een warme en kleurrijke badkamer in Fleringen - Indeling met schuine wand en kleurcombinaties
Binnenkijken bij een warme en kleurrijke badkamer in Fleringen - Indeling met schuine wand en kleurcombinaties

Warme kleurcombinaties met zandkleur, bruin en messing

Door te spelen met kleurnuances, verschillende tegelformaten en texturen, creëerden we een badkamer die uitnodigt tot ultieme ontspanning en welzijn. Warme zandtinten, bruintinten en geborsteld messing vormen samen een gebalanceerd en uitnodigend kleurenpalet.

Gek genoeg kunnen tegenstellingen in een badkamer juist harmonie creëren. Het samenspel van strakke lijnen in het badkamermeubel en zachte rondingen in de waskommen en spiegels zorgen voor een elegant contrast.

Warme zandtinten, bruintinten en geborsteld messing
vormen samen een gebalanceerd en uitnodigend kleurenpalet.

Trendkleur bruin als basis voor een natuurlijke sfeer

Bruin is een trendkleur die we steeds vaker terugzien in moderne badkamers. In de badkamer van de familie Van Miltenburg is bruin op een subtiele manier toegepast, wat bijdraagt aan de natuurlijke en warme sfeer. De bruintinten passen perfect bij de andere kleuren in het palet en brengen een gevoel van geborgenheid en comfort in de ruimte.

Laat je verder inspireren door de badkamer kleuren van 2024

Binnenkijken bij een warme en kleurrijke badkamer in Fleringen - Trendkleur bruin & Glansrol voor goud
Binnenkijken bij een warme en kleurrijke badkamer in Fleringen - Trendkleur bruin & Glansrol voor goud

Glansrol voor goud en messing in de badkamer

Glanzende accenten voegen een vleugje glamour toe aan de badkamer. De Hotbath kranen van geborsteld messing en goudkleurige waskommen zijn mooie blikvangers en geven de badkamer een luxe uitstraling. Het goud in de mozaïektegels contrasteert prachtig met de warme aardse tinten en creëert een verfijnd en stijlvol geheel.

Het toevoegen van shiny elementen in je badkamerontwerp is helemaal van nu. Kun je geen genoeg krijgen van wat extra sparkle in je badkamer?

Zwart en goud: een stijlvolle combinatie als eyecatcher

Opvallend is de kleurkeuze voor zwart en goud. Het diepe zwart van bepaalde elementen, zoals de douchewand en de handdouche, vormt een stijlvol contrast met de gouden accenten.

Deze kleurencombinatie zie je ook terug in de toiletruimte die we ook hebben gerealiseerd voor de familie Van Miltenburg. Het zwarte toilet en fontein uit de Baden+ collectie en de gouden accenten in het tegelwerk en kranen trekken de aandacht. Ze voegen een vleugje dramatiek toe aan het ontwerp. Het laat zien hoe je met enkele goed gekozen contrasten een oogverblindend effect kunt creëren.

Binnenkijken bij een warme en kleurrijke badkamer in Fleringen - Stijlvolle combinatie: zwart en goud
Binnenkijken bij een warme en kleurrijke badkamer in Fleringen - Specialist in kleurrijke badkamers

Specialist in kleurrijke badkamers

Ben je geïnspireerd door deze warme en kleurrijke badkamer in Fleringen? We zijn benieuwd hoe jouw droombadkamer eruitziet en vertalen dit graag naar een persoonlijk ontwerp op maat. Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en bezoek onze inspirerende showroom in Albergen. Mogen we je binnenkort verwelkomen? 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken