Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
close


Binnenkijken bij...
een poolhouse in geesteren

Binnenkijken bij een poolhouse in Geesteren - Binnenkijken bij een poolhouse in Geesteren Binnenkijken bij een poolhouse in Geesteren - Binnenkijken bij een poolhouse in Geesteren  
Binnenkijken bij een poolhouse in Geesteren - samenvatting

Binnenkijken bij...
een poolhouse in Geesteren

Gemaakt door:Oude Geerdink Badkamers
Woonplaats:Geesteren
Type badkamer:Luxe badkamer
Wensen van de klant:Luxueus en comfortabel, maar ook praktisch

Stel je voor: het zonlicht schittert op het azuurblauwe water van je zwembad, omringd door weelderig groen. En daar, als een kroon op je buitenruimte, staat je eigen poolhouse. Voor de familie Linthorst is dit geen droom, maar werkelijkheid. Op deze unieke locatie in Geesteren hebben wij van Oude Geerdink Tegels & Sanitair de sanitaire voorzieningen voor het poolhouse gerealiseerd. We begrijpen dat een zwembad meer is dan alleen een plek om af te koelen op warme dagen. Het is een ruimte voor ontspanning, vermaak en het creëren van herinneringen met dierbaren. Met ons zorgvuldige ontwerp hebben we deze ervaring naar een hoger niveau getild.

Een naadloze overgang van zwembad naar poolhouse

Na een verfrissende duik in het zwembad, stapt de familie Linthorst uit het water en wandelt over de warme tegels naar het poolhouse. De aquablauwe wandtegels die we hebben gekozen weerspiegelen de kleur van het zwembadwater. Hierdoor lijkt het zwembad naadloos over te gaan in het poolhouse. De tegels hebben een marmerlook met karakteristieke golvende aders in een bruintint. Het zijn keramische tegels: zeer kras- en slijtbestendig en onderhoudsvriendelijk. Ideaal voor intensief gebruik: laat die pool party maar starten!

Bij Oude Geerdink Tegels & Sanitair hebben we een uitgebreide selectie van hoogwaardige tegels in verschillende kleuren en texturen, zodat je een look kunt creëren die perfect past bij jouw stijl.

Ontdek de nieuwste tegeltrends in onze showroom.

Binnenkijken bij een poolhouse in Geesteren - Douche met aquablauwe tegels
Binnenkijken bij een poolhouse in Geesteren - Douche met aquablauwe tegels

Douchen en opfrissen in het poolhouse

Niets lekkerder dan je op te frissen na een heerlijke duik. Voor het poolhouse is gekozen voor het douchesysteem Croma van Hansgrohe. De douche mengt lucht door het water. Dat resulteert in een parelachtige, strelende druppel die minder spetters veroorzaakt. Minder spetters betekent dat de doucheruimte langer schoon blijft. Zo geniet de familie Linthorst niet alleen van ultiem comfort en verwennerij, maar besparen ze ook water, tijd en moeite.

Omringd door de sprekende aquablauwe wandtegels met marmerlook, biedt het minimalistische design van de Geberit opzetwaskommen een prachtig rustpunt.

De aquablauwe tegels weerspiegelen
de kleur van het zwembadwater.
Binnenkijken bij een poolhouse in Geesteren - Gemak van buitentoilet

Het gemak van een buitentoilet

Laten we eerlijk zijn – niet fijn als je nat en druipend je huis in moet om naar het toilet te gaan. Buitengewoon aangenaam dus om een buitentoilet in je poolhouse te hebben. Extra fijn: voor dames en heren hebben we een apart toilet geplaatst. De heren hebben naast een toilet ook een urinoir van Geberit tot hun beschikking. Met de deksel sluit je netjes het urinoir en dit zorgt voor een frisse, stijlvolle uitstraling.

We bieden een uitgebreid assortiment toiletten, variërend van klassieke tot moderne stijlen. We hebben dus voor iedereen een perfecte match voor de badkamerinrichting. Daarnaast zijn er waterbesparende en milieuvriendelijke opties beschikbaar voor klanten die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben zonder concessies te doen aan design of gebruiksgemak.

Specialist in luxe badkamers

Ben je geïnspireerd door de sanitaire voorzieningen van het poolhouse in Geesteren? We zijn benieuwd hoe jouw droombadkamer eruitziet en vertalen dit graag naar een persoonlijk ontwerp op maat. Bezoek onze inspirerende showroom in Albergen maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Mogen we je binnenkort verwelkomen? 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Binnenkijken bij een poolhouse in Geesteren - Specialist in luxe badkamers
Met liefde gemaakt
Afspraak maken