Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Badkamerstijlen: van klassiek tot bohemian - Badkamerstijlen: van klassiek tot bohemian Badkamerstijlen: van klassiek tot bohemian - Badkamerstijlen: van klassiek tot bohemian

Badkamerstijlen: van klassiek tot bohemian

Het uitzoeken en inrichten van je badkamer is een leuke, maar lastige klus. Je wilt een mooie badkamer waar je nu en later van geniet. Daarom geven we je in dit blog inspiratie voor 4 unieke, tijdloze badkamerstijlen. Spreekt een klassieke stijl jou aan? Of word je gelijk vrolijk als je een bohemian badkamer binnenstapt?

Klassieke badkamer met luxe producten

De klassieke badkamer heeft de charmes van vroegere tijden, met de techniek van nu. Denk aan mooi vormgegeven meubels, accessoires en glanzende tegels. Ook geeft een klassieke badkamer een gevoel van luxe en schoonheid. Bij Oude Geerdink tegels & badkamers zijn er veel manieren om je badkamer klassiek in te richten. Wat dacht je van luxe gouden kranen en contrasten met zwarte en witte tegels?

Badkamerstijlen: van klassiek tot bohemian - klassiek en landelijk
Badkamerstijlen: van klassiek tot bohemian - klassiek en landelijk

Landelijke badkamer

Een landelijke stijl kun je het beste omschrijven als warm en gezellig. Warme kleuren en natuurlijke materialen voeren dan ook de boventoon. Een kleurenpalet met beige, bruin en grijs en veel hout zijn herkenbare elementen. Ook een vrijstaand bad en sierlijke kranen passen perfect bij de landelijke sfeer. 

Industriële stijl

De industriële badkamer is er één met pit. Materialen als staal, beton en hout zorgen samen voor een krachtige uitstraling. Er zijn verschillende manieren om deze interieurtrend in je badkamer te brengen. Een douche met stalen frame, zwarte wastafel- en douchekranen en meubels met stalen frames zijn slechts een greep van de opties.

Badkamerstijlen: van klassiek tot bohemian - industrieel en bohemian
Badkamerstijlen: van klassiek tot bohemian - industrieel en bohemian

Bohemian badkamerstijl

De letterlijke vertaling van het Franse woord Bohemian is ‘niet burgerlijk’. De vrolijke mix van kleuren, prints en materialen zijn dan ook typerend voor deze woonstijl. Mozaïek- of patroontegels vormen de perfecte basis. Combineer vrij met verschillende stijlen, zoals een strak meubel met een antieken spiegel. Ook groene planten en wereldse accessoires voelen zich helemaal thuis in een bohemian badkamer.

Jouw badkamerstijl in een 3D ontwerp

Weet je welke badkamerstijl je aanspreekt en ben je benieuwd hoe je badkamer eruit komt te zien? Ga aan de slag met onze 3D ontwerp tool. Hiermee kun je zelf aan de slag met een badkamerontwerp. Natuurlijk gaat onze badkamerspecialist ook graag aan de slag met een uniek ontwerp voor jouw nieuwe badkamer.

Badkamerstijlen: van klassiek tot bohemian - 3d ontwerpen
Deel dit artikel
Badkamerstijlen: van klassiek tot bohemian - Banner - Download stijlwijzer badkamertrends 2021

DOWNLOAD DE BADEN+ STIJLWIJZER 2021

Welke trendy stijl voor 2021 spreekt jou het meeste aan? Ontdek de vele mogelijkheden die elke stijl biedt voor jouw badkamer. Vind de leukste en mooiste producten. Zo helpen we je met onze Stijlwijzer badkamertrends 2021 op weg om je badkamer helemaal in te richten met de stijl die jij mooi vindt.

ONTDEK DE TRENDS VAN 2021

Meer over badkamerstijlen
 

De badkamertrends
van 2021

Benieuwd naar de top 5 badkamertrends voor 2021? Wij hebben de mooiste voor je verzameld. Welke stijl spreekt jou aan?

Lees meer
 

Maak een moodboard van je badkamerwensen

Kom je op onze website leuke ideeën tegen voor je nieuwe badkamer? Sla ze dan gelijk op met ons online moodboard. 

Lees meer
 

Scandinavische woonstijl in de badkamer

Als ze ergens goed zijn in het stijlen met een minimalistische sfeer, dan is het wel bij onze Noorderburen

Lees meer
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief