Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
close
badkamerspiegel 4 trends - badkamerspiegel 4 trends badkamerspiegel 4 trends - badkamerspiegel 4 trends

Badkamerspiegel: 4 trends

Haren in model brengen, tandenpoetsen, scheren; een badkamerspiegel is onmisbaar. Wist je dat er tegenwoordig veel trendy opties zijn? Zo werp jij die laatste blik in een ronde spiegel met verlichting of een ovale spiegel met handig planchet. In dit blog ontdek je de 4 spiegeltrends van dit moment.

Ronde spiegel

Stijlvol en chique; de ronde spiegel doet het goed in de badkamer. Hij vormt een mooi contrast met de vaak strakke, vierkante lijnen die de badkamer kenmerkt. In onze collectie vind je prachtige ronde spiegels in verschillende formaten en kleuren. Bijvoorbeeld een grote ronde spiegel met witte rand van Bliss of deze zwarte ronde spiegel met planchet van Looox. Ook handig: een kleine, ronde cosmeticaspiegel van Keuco. Met een vergroting van 3 tot 5 keer; perfect voor het precisiewerk.

Tip: bekijk de blog over de nieuwste badkamertrends

Badkamerspiegel trends - ronde spiegel met planchet
Badkamerspiegel trends - ovale spiegel

Ovale spiegel

Met rond en vierkant houden de mogelijkheden nog niet op. Steeds vaker zien we ovale spiegels in de nieuwste collectie van onze badkamermerken. Deze ovale spiegel van Thebalux heeft een gepoedercoat frame met aan de bovenzijde een telescoopstang, die je in hoogte kunt verstellen. Extra uniek door het planchet aan de onderkant, waar je mooie parfumflesjes of andere items op kunt zetten.

Organische spiegel

Niet rond, niet vierkant, niet ovaal; organische spiegels laten zich niet graag in een hokje plaatsen. Deze spiegels staan prachtig in je badkamer en zijn helemaal van deze tijd. In het huismerk van Baden+ hebben we organische spiegels in verschillende formaten. Met luxe toevoegingen, zoals ledverlichting. Zo’n spiegel is mooi van zichzelf, maar verandert in een kunstwerk als ze met meer zijn.  

Ontdek het huismerk van Baden+

Organische badkamerspiegels met verlichting
Ronde badkamerspiegels met verlichting

Badkamerspiegel met verlichting en spiegelverwarming

Voor je badkamerspiegel hebben we diverse technische snufjes die je badkamerrituelen nog comfortabeler maken. Spiegelverwarming van Magnum voorkomt bijvoorbeeld dat je spiegel beslaat tijdens het douchen. We hebben ook spiegels met ingebouwde speakers en USB-poorten. Zo luister je je favoriete muziek, terwijl je telefoon nog even oplaadt voordat je de deur uit moet. Natuurlijk hebben we ook gedacht aan de esthetiek. In onze collectie vind je badkamerspiegels met verlichting. Daglicht, gekleurd licht, ledlicht; de mogelijkheden zijn eindeloos.

Tips voor een badkamerspiegel 

Onze badkamerspecialist helpt je graag bij het uitzoeken van je badkamerspiegel. Vergeet ook het kleinste kamertje in huis niet. Voor je toiletruimte hebben we trendy spiegels in de collectie. En heb je een spiegelkast weleens overwogen? Een spiegel en opbergruimte in één. Om je badkamerspiegel lang mooi te houden, adviseren we een milde reiniger. Zoals de Spiegelreiniger van Baden+.

Vrouw maakt zich klaar voor de spiegel
badkamerspiegel 4 trends - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek 

Ons inspiratieboek staat vol trends, inspirerende badkamers en slimme adviezen. Voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer snel het boek met 148 pagina's van Baden+ en haal 'm gratis op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

RESERVEER GRATIS INSPIRATIEBOEK

Meer blogs over trends

 

Dit zijn de tegeltrends
van dit moment

In dit blog maak je kennis met de tegeltrends van dit moment! Wist je dat terrazzo tegels weer helemaal van nu zijn?

 

5 badkamerradiator trends 

Radiatoren voor de badkamer zijn er tegenwoordig in talloze vormen, kleuren en designs. Lees onze trends om je badkamer stijlvol te verwarmen. 

 

De badkamertrends
van 2024

Ontdek de 5 badkamertrends voor 2024. Welke trend steelt jouw hart?

Met liefde gemaakt
Afspraak maken