Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Badkamerradiator trends - Badkamerradiator trends Badkamerradiator trends - Badkamerradiator trends

4 badkamerradiator trends 

Bij het stylen van je nieuwe badkamer denk je misschien niet snel aan een radiator. Toch kun je met een radiator een heel bijzonder accent geven aan je badkamer. Radiatoren zijn er tegenwoordig in talloze vormen, kleuren en designs. We zetten vier trends uit de wereld van de badkamerradiators voor je op een rij.

1. Designradiatoren in strakke vormen

Een radiator is niet alleen om je badkamer heerlijk te verwarmen. Vandaag de dag kun je met de verwarming van je badkamer ook trendy design aan je badkamer toevoegen. Je hebt hele strakke radiatoren die bestaan uit een verticale of horizontale plaat. Eventueel met een moderne handdoekbeugel of spannende openingen waar je handdoek aan opgehangen kan worden.

Badkamerradiator trends - 1. Designradiatoren in strakke vormen
Badkamerradiator trends - 1. Designradiatoren in strakke vormen

2. Radiatoren in diverse kleuren

Met een radiator kun je ook een spannend kleuraccent aan je badkamer toevoegen. Je hebt designradiatoren in allerlei kleuren. Vooral aardetinten, zoals roestbruin, zijn in opkomst. Maar je ziet ook zwarte radiatoren. Perfect voor de badkamer met een industriële look. En wat dacht je van groen of roze voor een plantrijke bohemien badkamer? Met zo’n gekleurde radiator stijl je de badkamer helemaal af.

3. Retro look: ledenradiator

Helemaal terug van weggeweest zijn de ledenradiatoren, ook wel bekend als kolomradiatoren. Al dan niet in een moderne uitvoering. Geïnspireerd door de brede radiatoren die je vroeger had, waarop je handschoenen kon laten drogen. Nostalgie pur sang. Je hebt ze in traditioneel wit, maar ook in allerlei andere tinten. Met zo’n ledenradiator in grijs maak je in een klassieke badkamer echt een chic statement.

Badkamerradiator trends - 2. Retro look radiator
Badkamerradiator trends - 2. Retro look radiator

4. Energiezuinig: de elektrische verwarming

Als laatste trend zien we dat de elektrische verwarming aan terrein wint in de badkamer. Het is een ideale manier om de badkamer als aparte ruimte van je huis te verwarmen. De elektrische radiator sluit je gewoon aan op je elektra. Zo hoeft je cv-ketel voor de centrale verwarming niet aan te springen. Wel zo energiezuinig. Op dezelfde manier bespaar je met elektrische vloerverwarming ook op je stookkosten. Vraag je badkamerspecialist naar de mogelijkheden. Hij adviseert je graag om met de radiator in je badkamer een trendy én duurzaam statement te maken.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Deel dit artikel
Badkamerradiator trends - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek vol badkamerinspiratie

Ons badkamerboek staat boordevol trends, inpsirerende badkamers en deskundige adviezen. Dit is hét inspiratiemagazine voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer het 140-pagina tellende badkamerboek van Baden+ eenvoudig en haal 'm gratis en vrijblijvend op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

NU RESERVEREN

Gerelateerde blogs
 

De badkamertrends
van 2021

Benieuwd naar de top 5 badkamertrends voor 2021? Wij hebben de mooiste voor je verzameld. Welke stijl spreekt jou aan?

Lees meer
 

Dit zijn de 10 tegeltrends
van dit moment

In dit blog maak je kennis met de 10 tegeltrends van dit moment! Wist je dat retro tegels weer helemaal van nu zijn?

Lees meer
 

Spiegel in de badkamer:
4 trends

Op zoek naar een badkamerspiegel? In dit blog laten we 4 trends zien. Wat dacht je van een ronde variant met stalen frame?

Lees meer
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief