Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
close


badkamer met XXL-tegels
in oldenzaal

Badkamer met XXL-tegels in Oldenzaal - Badkamer met XXL-tegels in Oldenzaal Badkamer met XXL-tegels in Oldenzaal - Badkamer met XXL-tegels in Oldenzaal  
Badkamer met XXL-tegels in Oldenzaal - samenvatting

Binnenkijken bij...
een badkamer met XXL-tegels

Gemaakt door:Oude Geerdink Badkamers
Woonplaats:Oldenzaal
Type badkamer:Monochroom badkamer 
Wensen van de klant:Warme grijstinten en een luxe inrichting

XXL-tegels en diepe grijstinten zijn sterke bouwstenen voor het creëren van een warme uitstraling. Een familie uit Oldenzaal wilde deze elementen in hun nieuwe badkamer laten terugkomen. We vertaalden de wensen in een badkamer ontwerp en zochten samen producten uit in een monochroom kleurenpalet. Het resultaat is deze prachtige badkamer met een warme uitstraling. Kijk je mee? 

XXL-tegels

Warmte doordringt elke hoek van deze badkamer. We hebben gekozen voor XXL-tegels in warmgrijs. Deze kleur zorgt voor sfeer en intimiteit, terwijl het grote formaat de ruimte optisch vergroot. Deze esthetiek strekt zich uit tot de wandtegels, waarbij subtiele kleurverschillen en een verweerde uitstraling karakter bieden. De de kracht van imperfectie is voelbaar in de hele badkamer. We versterkten dit effect met tegels in verschillende formaten.

Badkamer met XXL-tegels in Oldenzaal - XXL-tegels & Monochrome kleurstelling
Badkamer met XXL-tegels in Oldenzaal - XXL-tegels & Monochrome kleurstelling

Monochroom

De monochrome badkamer heeft een basiskleur, gecombineerd met subtiele kleurschakeringen. Samen kozen we voor de kleur warmgrijs. Het gebruik van één kleur geeft een rustig en harmonieus effect. Speelse nuances, zoals het zwevend toilet en luxe bedieningspaneel, zorgen voor spanning in deze ruimte. Dit benadrukt de kracht van de monochroom badkamer.

Warmte doordringt elke hoek van deze badkamer

Accenten in de badkamer

In de moderne monochroom badkamer zijn accenten met zachte elegantie welkom. Daarom voegden we een stralend en natuurlijk element toe aan de ruimte. Waar kranen in chroomkleur het glanzende accent bieden, zorgen een plant en houten bankjes voor een kleurrijke knipoog naar de natuur. Een sterke aankleding bij de royale lichtinval van deze badkamerhoek.

Badkamer met XXL-tegels in Oldenzaal - Accenten & Zwevend sanitair en meubilair
Badkamer met XXL-tegels in Oldenzaal - Accenten & Zwevend sanitair en meubilair

Ruimtelijk gevoel

Het schuine dak en de donkere tegels laten de badkamer intiem aanvoelen. Om het ruimtelijk gevoel te versterken kozen we voor zwevend sanitair, zoals een hangend toilet en designradiator. Ook het badkamermeubel met dubbele wastafel en de opbergkast zijn verheven van de vloer. Het zwevende samenspel draagt bij aan het futuristische karakter van de badkamer. Voor de finishing touch maakten we de ruimte optisch groter met een trendy badkamerspiegel

Badkamer met XXL-tegels in Oldenzaal - Specialist in monochroom badkamers

Specialist in monochroom badkamers

Gaat je hart sneller kloppen van deze monochroom badkamer in Oldenzaal? We zijn nieuwsgierig naar jouw ideale badkamer en luisteren graag naar je visie. We staan klaar om jouw ideeën om te zetten naar een badkamer ontwerp op maat. Breng een vrijblijvend bezoek aan onze inspirerende badkamerwinkel in Albergen of plan hier een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Wat je voorkeur ook geniet: we kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken