Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
De badkamer schoonmaken: zo maak je het leuk! - De badkamer schoonmaken: zo maak je het leuk! De badkamer schoonmaken: zo maak je het leuk! - De badkamer schoonmaken: zo maak je het leuk!

De badkamer schoonmaken: zo maak je het leuk!

Dagelijks maken we gebruik van de badkamer. We poetsen onze tanden, springen onder de douche en genieten van een warm bad. De badkamer schoonmaken is dan ook regelmatig nodig. Niet onze favoriete bezigheid, maar gelukkig zijn er manieren om het schoonmaken een stuk leuker te maken! Lees je mee?

Muziek tijdens het schoonmaken

Denk je aan muziek tijdens het schoonmaken? Dan is ‘Queen – I want to break free’ vast een nummer dat gelijk in je hoofd binnenschiet. Met muziek aan is het schoonmaken een stuk minder erg. Swing je badkamer schoon met de volgende nummers:

  • Christina Aguilera ft. Missy Elliot - The carwash
  • Nielson – Sexy als ik dans
  • Daft Punk ft. Pharrel Williams – Get lucky
De badkamer schoonmaken: zo maak je het leuk! - Muziek en onderhoudsvrije producten
De badkamer schoonmaken: zo maak je het leuk! - Muziek en onderhoudsvrije producten

Onderhoudsvrije badkamerproducten 

Maak het jezelf makkelijk met meubels en accessoires die weinig onderhoud nodig hebben. Zwevende meubels zijn bijvoorbeeld praktisch, omdat je er gemakkelijk onderlangs schoonmaakt. Een randloos toilet, een hangend badkamermeubel en een kast aan de muur zijn mooie oplossingen! Daarnaast zijn vlakke producten, zoals deze Vasco designradiator, in een handomdraai schoon. 

Wist je dat je met de badkamer schoonmaken 350 kcal per uur verbrandt? 

Gebruik een schoonmaakrooster

Naast swingende muziek en onderhoudsvrije producten is een goed systeem al het halve werk. Gebruik een vast schoonmaakrooster, zodat je weet waar je aan toe bent. Begin met de vervelendste klusjes en eindig met de leukste taken. Dagelijks kun je het beste het toilet, de wasbak en het lichtknopje afnemen. Wekelijks hebben je douche, spiegel en vloer een schoonmaakbeurt nodig. Zo blijft het behapbaar en voorkom je dat je uren aan het poetsen bent.  

De badkamer schoonmaken: zo maak je het leuk! - schoonmaakrooster en de juiste schoonmaakmiddelen
De badkamer schoonmaken: zo maak je het leuk! - schoonmaakrooster en de juiste schoonmaakmiddelen

De juiste schoonmaakmiddelen

De juiste schoonmaakmiddelen zijn onmisbaar om je badkamer schoon en mooi te houden. Met de krachtige schoonmaakmiddelen van Baden+ gaat je badkamer jarenlang mee. Deze gaan niet alleen geur en vuil tegen, maar bestaan ook uit milieuvriendelijke materialen! Met de collectie kun je de hele badkamer aanpakken. Muziek aan en gaan! 

Deel dit artikel
De badkamer schoonmaken: zo maak je het leuk! - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek vol badkamerinspiratie

Ons badkamerboek staat boordevol trends, inpsirerende badkamers en deskundige adviezen. Dit is hét inspiratiemagazine voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer het 140-pagina tellende badkamerboek van Baden+ eenvoudig en haal 'm gratis en vrijblijvend op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

NU RESERVEREN

Meer blogs over schoonmaken
 

Schoonmaaktips voor een schone badkamer in 3 minuten!

Met deze schoonmaaktips houd je de badkamer stralend schoon met maar 3 minuten per dag.

Lees meer
 

Handige tips: schimmel
in de badkamer verwijderen

Hoe verwijder je schimmel in de badkamer het best? Met deze tips heb je zwarte vlekken op je plafond en bruine of oranje voegen zo weer schoon.

Lees meer
 

Handige onderhoudstips
voor je badkamer

Je nieuwe badkamer is een grote investering waar je lang plezier van wilt hebben. Daarom geven wij graag een aantal onderhoudstips.

Lees meer
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief