Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Badenplus tegelwaaier reserveren - Badenplus tegelwaaier reserveren Badenplus tegelwaaier reserveren - Badenplus tegelwaaier reserveren

GRATIS TEGELWAAIER: 'TRENDS IN TEGELS'

Tegels zijn er in veel kleuren, soorten en maten. Waar begin je met het maken van een keuze? Reserveer de tegelwaaier ‘Trends in tegels’ en maak hiermee zelf de mooiste tegelcombinaties. Met dit handige keuzehulpmiddel surf je met de QR-codes ook zo naar ons inspirerende online tegelmagazine. Vol inspiratie, waardevolle tips en achtergrondinformatie. 

NU RESERVEREN

Ontdek jouw stijl met de tegelwaaier

Het is best lastig om in het enorme aanbod aan tegels een keuze te maken. Daarom hebben we de tegelwaaier ‘Trends in tegels’ gemaakt. In deze tegelwaaier vind je tegelcombinaties in 5 trendy stijlen: stoer, zacht, rijk, kalm en speels. Je vindt bijpassende kleuren, structuren en patronen. Met de tegelwaaier heb je een praktisch hulpmiddel bij de hand om de meest trendy stijlen met elkaar te combineren en te vergelijken. Ontdek de vele mogelijkheden! Start met je keuze in tegels, dé sfeermaker van jouw badkamer of woonruimte. Vraag de tegelwaaier direct aan.

RESERVEREN TEGELWAAIER

Badenplus tegelwaaier reserveren - Tegelwaaier 'Trends in tegels'
Badenplus tegelwaaier reserveren - Tegelwaaier 'Trends in tegels'

Lees alles over tegels in het online tegelmagazine

Wil je alvast álles over tegels te weten komen? Bekijk dan ons uitgebreide, inspirerende online tegelmagazine! In dit inspirerende magazine lees je over allerlei tegelstijlen en de voordelen van keramische tegels. Ook geven we je talloze tips over onderhoud en vloerverwarming en kun je meer lezen over het vakmanschap van tegelzetten. Het is een heerlijk interactief magazine dat je nog veel meer goede ideeën geeft. 

BEKIJK HET ONLINE TEGELMAGAZINE

 

Deel dit artikel
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief