Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Baden+ inspiratiefolder 2021 - Baden+ inspiratiefolder 2021 Baden+ inspiratiefolder 2021 - Baden+ inspiratiefolder 2021

Inspiratiefolder 2021
Met de leukste tips: van inspiratie tot installatie!

Onze inspiratiefolder, het 'Baden+ minimagazine', geeft je de leukste tips voor je nieuwe badkamer, van inspiratie tot installatie! Lees over de meest trendy producten voor 2021, zoals witte en matzwarte kranen. Ontdek onze groene badkamer en kijk hoe je met Scandinavische invloeden voor rust en kalmte in de badkamer zorgt. Ga je meer voor stoere materialen en zwarte badkameraccessoires? Ook dan vind je goede ideeën in onze folder. Laat je inspireren en blader door ons Baden+ minimagazine!

Inspirerende badkamers

Heb je in onze folder de groene en stoere badkamer gezien? In wooninterieurs zien we steeds vaker de kleur groen en zwart. Deze trendy kleuren laten zich ook heel goed toepassen in de badkamer. Ontdek bijvoorbeeld onze groene badkamer die met Scandinavische invloeden een oase van rust is. Met zwart, staal en beton creëer je juist weer een badkamer met een stoere, industriële look. In de stoere voorbeeld badkamer laten we je ook zien hoe je met een functioneel ontwerp optimaal gebruik maakt van de ruimte. Welke voorbeeld badkamer spreekt jou aan? Ontdek het zelf!

ONTDEK WELKE BADKAMER BIJ JOU PAST

Baden+ inspiratiefolder 2021 - Trends
Baden+ inspiratiefolder 2021 - Trends

Nog veel meer inspiratie

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Vind je het heerlijk om door een magazine te bladeren om allerlei ideeën op te doen? Dan mag je ons superdikke badkamerboek zeker niet missen. Deze staat boordevol trends, prachtige badkamers, slimme producten en bijzondere binnenkijkers. Reserveer het badkamerboek bij jouw Baden+ badkamerspecialist en haal ‘m gratis op.

Reserveer nu

Deel dit artikel
Meer inspiratie
 

De badkamertrends
van 2021

Benieuwd naar de top 5 badkamertrends voor 2021? Wij hebben de mooiste voor je verzameld. Welke stijl spreekt jou aan?

Lees meer
 

Gratis tegelwaaier

Ontdek met de tegelwaaier de mooiste, trendy tegelcombinaties. Vraag 'm direct aan!

Lees meer
 

Binnenkijken bij een zwarte badkamer

Dat de familie van zwart houdt, is meteen duidelijk als je de woning binnenstapt. Met de badkamer als pronkstuk!

Lees meer
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief