Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
close
Badenplus folder 2023-2 - Badenplus folder 2023-2 Badenplus folder 2023-2 - Badenplus folder 2023-2

BADEN+ FOLDER:
LEKKER LICHT LEVEN

Tover jouw badkamer om in een plek van weelde en reflectie. Deze folder bruist van de ideeën die een behaaglijk gevoel versterken. Kies bij de wastafel bijvoorbeeld niet voor een standaard opbouwkraan, maar stem de kraan goed af op jouw behoeften. Wellicht past een uitneembare wastafelkraan of chique, ruimtebesparende wandkraan beter bij jouw badkamer momenten. Is je toiletruimte ook aan een upgrade toe? Laat je verrassen door ruimtelijke oplossingen en technische hoogstandjes die het toiletbezoek aangenamer maken. Ontdek de mogelijkheden en laat de badkamer jouw bron van positieve energie zijn.

Binnenkijken bij badkamers

Een kijkje in andermans badkamer kan leiden tot de leukste ideeën. Geregeld sturen onze klanten foto's van hun nieuwste aanwinst, en we delen die met trots! Dit delen we graag met jullie, want er kan nou net die gezochte combinatie van stijlen bij zitten. Geen badkamer is hetzelfde en daar komt creativiteit en maatwerk om de hoek kijken. Dat is onze passie. Kijk je even mee om het hoekje? Wellicht zit de basis voor jouw nieuwe badkamer er wel tussen.

ONTDEK ONZE BINNENKIJKERS

 

Binnenkijken bij een frisse badkamer met luxe accenten
Sfeerbeeld van een toiletruimte met groen toilet

Frisse ideeën voor het toilet

Deze persoonlijke ruimte verdient een inrichting die uitnodigt en sfeer ademt. De mogelijkheden voor een creatieve aankleding zijn eindeloos. Ook kun je winst boeken door het toilet efficiënt in te delen, bijvoorbeeld met een nis of in de hoek geplaatst fontein. Ook met de wc kun je alle kanten op; van staand of hangend tot technische hoogstandjes als Duofresh. Laat je verrassen door de diversiteit aan kleuren, tegels, fonteinen, accessoires en leuke decoraties. Wat je ook zoekt: creëer een uitnodigende toiletruimte waar jij je thuisvoelt.

MEER INSPIRATIE VOOR JOUW TOILETRUIMTE

 

Deel dit artikel
Badenplus folder 2023-2 - Banner - Vitaliteitsmagazine

Baden+ Vitaal magazine op je deurmat

Baden+ Vitaal is het magazine voor een fit en gelukkig leven. Lees alles over gezonde gewoontes, fijne beautyrituelen, yoga en mindfulness. Met de badkamer als ultieme basis om vitaal te genieten. Wij sturen het magazine gratis naar je op!

NU AANVRAGEN

 

Meer inspiratie

 

De badkamertrends
van 2023

Ontdek de top 5 badkamertrends voor 2023. Welke trend steelt jouw hart?

Lees meer
 

7x Leuke ideeën
om je toilet in te richten

Ga je je toilet verbouwen? We geven je graag ideeën voor een leuke inrichting

Lees meer
 

Gratis badkamer inspiratieboek

Reserveer 'm bij jouw winkel.

Lees meer
Met liefde gemaakt
Afspraak maken