Oude Geerdink tegels & badkamers
Oude Geerdink tegels & badkamers
Van Koersveldweg 8
7665 SG Albergen
0546 442 095 - info@oudegeerdink.nl
Aangesloten bij
Badenplus folder 2021-2 - Badenplus folder 2021-2 Badenplus folder 2021-2 - Badenplus folder 2021-2

BADEN+ FOLDER:
ONTDEK JE NIEUWE THUIS

In onze nieuwe folder geven we je leuke tips om van je huis een heerlijk thuis te maken. Lees over luxe producten waarmee je je direct in een 5-sterrenhotel waant. Krijg ideetjes voor een wellness badkamer met alle comfort. Maak je badkamer uniek en passend bij jouw stijl. Want je voelt je toch nergens meer thuis, dan in een badkamer die helemaal op jouw wensen is afgestemd? Ontdek de talloze mogelijkheden en blader door onze nieuwe inspirerende folder!

Thuis genieten

Van ons thuis maken we steeds vaker een comfortabel paradijs. De tuinen of het balkon verbouwen we tot een gezellig terras en de keuken tot een sfeervol 5-sterren restaurant. Ook de badkamer biedt volop mogelijkheden om thuis te genieten. Hier kun je tot rust komen of juist energie opdoen voor een nieuwe dag met een verkwikkende douche. We geven je graag ideeën en tips over wellness, comfort, design, een opgeruimd huis en vitaliteit. Ontdek zo jouw nieuwe thuis!

 

Badenplus folder 2021-2 - Thuis genieten
Badenplus folder 2021-2 - Thuis genieten

Maak een moodboard van je wensen

Je badkamer is bij uitstek de plek om je fijn te voelen. Hierbij is het belangrijk dat de badkamer past bij jouw levensstijl. Sport je veel? Dan is een massagedouche of een Sunshower misschien fijn, om bij spierpijn verlichting te geven. Kun je uren tutten en dobberen in bad? Ontdek dan onze baden, spiegels en sfeervolle verlichtingsopties. Verzamel al je wensen op je moodboard. Eenvoudig door de hartjes aan te klikken op de afbeeldingen. Neem je moodboard mee naar je badkamer adviseur. Dan gaat hij graag voor je aan de slag met een uniek badkamerontwerp dat past bij jouw smaak en stijl.

Maak je moodboard

Deel dit artikel
Meer inspiratie
 

Gratis inspiratieboek

Boordevol trends, badkamers, producten en binnenkijkers. Het helpt je op weg om het ideale ontwerp voor je badkamer te bepalen.

Lees meer
 

Gratis tegelwaaier

Ontdek met de tegelwaaier de mooiste, trendy tegelcombinaties. Vraag 'm direct aan!

Lees meer
 

Tips voor een luxe wellness badkamer

Met deze tips richt je een luxe wellness badkamer in. Zo geniet je van ontspannen moment voor jezelf in je badkamer.

Lees meer
23-07-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen De onderlinge planning is goed op elkaar afgestemd: je wordt vooraf geinformeerd wie er wanneer komt, van sloop, tegelzetter, installateur, timmerman enz. Fexibiliteit van het bedrijf: we hebben telkens goed kunnen overleggen. Het bedrijf neemt de tijd en doet zijn best om de om de klant tevreden te stellen. Ook het personeel levert kwaliteit en geen haastwerk. Als er tijdens het proces meerdere mogelijkheden dan word je hierbij betrokken krijg je hierover een prima advies. Bijzonder gewaardeerd hebben we, dat we onze keuze voor de vloertegels in de woonkamer hebben kunnen wijzigen zonder dat daar door Frank moeilijk over gedaan is. Een sterk punt is ook, dat al het afval dagelijks is opgeruimd/ afgevoerd en dat er geen container geplaatst is.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief