Logo Oude Geerdink
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
19 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
8.910
19Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Facebook Oude Geerdink

Badkamermeubel

Badkamermeubel Mix & Match

Badkamermeubel

Badkamermeubel van Mix & Match

Een badkamermeubel is vaak een eyecatcher in de badkamer. Met de keuze van uw badmeubel bepaalt u het karakter van uw badkamer en creëert u opbergruimte. Het badkamermeubel mooi moet zijn en bij uw smaak passen, maar het is ook belangrijk dat het voldoet aan de hoge kwaliteitseisen voor een vochtige ruimte. Dan heeft u jarenlang plezier van uw badkamermeubel. In het assortiment van Mix en Match vindt u een ruime keuze aan badkamermeubels van een hoogwaardige kwaliteit.

Ruime keuze in Mix en Match badkamermeubels

Een badkamermeubel is er in vele soorten en maten. In het Baden+ Mix & Match assortiment zijn badkamermeubelen in alle gangbare breedtes opgenomen. Van 60 cm tot 120 cm breed. U kunt ook kiezen voor maatwerk. Badkamermeubelen kunt u praktisch indelen zoals u wilt. Met één of twee lades, diep of ondiep, met of zonder een lade-indeling. Eventueel kunt u daarnaast kiezen voor een hoge kolomkast in dezelfde stijl. Aarzel niet om in de winkel te kijken wat voor u handig is. Uw Baden+ speciaalzaak adviseert u ook in de keuze voor badkamermeubelen.

Een waskom of een wastafel?

Het badkamermeubel maakt u compleet met een wastafel. In het Baden+ huismerk assortiment treft u vele mogelijkheden in vorm, materiaal en breedte. Dankzij de veelzijdigheid van de Mix & Match collectie kunt u eindeloos combineren: meubels, kranen, opbouwkommen, wastafels, accessoires. Strak of speels, modern of klassiek, kunststof of keramiek. Voor iedere smaak is er een passende combinatie van hoogwaardige kwaliteit.

Wilt u nog meer inspiratie én een deskundig advies? Ga dan naar uw Baden+ adviseur en Mix & Match uw eigen droombadkamer!

Direct contact opnemen