Logo Oude Geerdink
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Klantbeoordelingen

 12 
Wij scoren een8.9op 19 reviews
Communicatie
8.7
Advies
8.9
Offerte
8.3
Medewerkers
9
Deskundigheid
8.8
Resultaat
9.2
Nazorg
8.6
Review door: AnoniemGeplaatst op: 17-04-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Heel blij met onze prachtige badkamer! Vakkundig en vriendelijk geholpen door Frank Oude Geerdink en zijn team van begin tot eind.

Sterke punten:
Heel korte lijnen waardoor communicatie snel en goed verliep.

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: J. de VriesGeplaatst op: 09-04-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prettig, vakbekwaam. Denken goed mee voor oplossingen.

Sterke punten:
Flexibel.

Verbeterpunten of tips:
Nee

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: AnoniemGeplaatst op: 07-02-20178

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima ontvangen in winkel. assortiment is goed. Met de planning was er enige verwarring. Badkamer netjes afgewerkt, wc beneden moet nog een paar kleine dingen gebeuren.

Sterke punten:
De communicatie met de medewerkers die het eea hebben geinstalleerd

Verbeterpunten of tips:
De puntjes moeten nog op de i. Bij de planning praten in datum ipv weken.

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8
Review door: van der ZeeGeplaatst op: 13-12-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend!

Sterke punten:
Vakkundige en goeie reactie op inrichtingsvragen. Directie reactie op telefoontjes. Kleine manco's direct verholpen. Algemeen: klant staat duidelijk centraal.

Verbeterpunten of tips:
Wellicht wat meer tussentijdse communicatie tijdens de werkzaamheden: wat gebeurt er, wanneer, en door wie.

Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: GroeneveldGeplaatst op: 08-12-20162

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer slecht, alles wat mis kon gaan ging ook mis. Uiteindelijk heeft de verbouwing dikke 10 weken geduurd. Te lang om kort samen te vatten.

Sterke punten:
Verkoopgesprek klikte direct maar zodra er problemen of kritiek was bij verbouwing werd het een stuk minder prettig.

Verbeterpunten of tips:
Luister naar je klant. Klant betaald en bepaald en niet: ja maar wij doen het altijd zo dus nu ook terwijl ik het wel anders wil omdat ik weet dat dat in de toekomst voor mij beter is.

Communicatie 2
Advies 2
Offerte 2
Medewerkers 2
Deskundigheid 2
Resultaat 2
Nazorg 2
Review door: AnoniemGeplaatst op: 12-07-20168

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Klantvriendelijk, kundig en betrouwbaar

Sterke punten:

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8
Review door: Petra LenferinkGeplaatst op: 07-07-20168

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goed

Sterke punten:
Medewerkers waren netjes en vriendelijk tevens ook alles netjes afgedekt.en afval meegenomen. Tegelzetters leverden steak werk (Alleen kitwerk wc beneden is minder)

Verbeterpunten of tips:
Wachten nog op de bonnen van ribhouse texas en de Mac.

Communicatie 6
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 10
Review door: VoppenGeplaatst op: 01-03-20168

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer goed geholpen vriendelijk en een goede uitleg.

Sterke punten:
Het viel ons op dat ze echt tijd voor ons namen.

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8
Review door: AnoniemGeplaatst op: 27-02-20168

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Gezellig

Sterke punten:
Direct

Verbeterpunten of tips:
Geen

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 6
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: Dhr. T. AbdankGeplaatst op: 23-02-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Ik ben erg goed door dhr. Post geholpen. Hij heeft mij goed advies gegeven en een mooie tekening gemaakt zodat ik kon zien hoe het zou worden. Dit is uiteindelijk ook zo geworden dus ben heel erg tevreden.

Sterke punten:
Duidelijk verhaal en goed geholpen met kiezen.

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers N.v.t.
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8
 12