Logo Oude Geerdink
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Klantbeoordelingen

Wij scoren een8.9op 19 reviews
Communicatie
8.7
Advies
8.9
Offerte
8.3
Medewerkers
8.5
Deskundigheid
8.8
Resultaat
9.2
Nazorg
8.6
Review door: AnoniemGeplaatst op: 17-04-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Heel blij met onze prachtige badkamer! Vakkundig en vriendelijk geholpen door Frank Oude Geerdink en zijn team van begin tot eind.

Sterke punten:
Heel korte lijnen waardoor communicatie snel en goed verliep.

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: J. de VriesGeplaatst op: 09-04-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prettig, vakbekwaam. Denken goed mee voor oplossingen.

Sterke punten:
Flexibel.

Verbeterpunten of tips:
Nee

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: AnoniemGeplaatst op: 07-02-20178

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima ontvangen in winkel. assortiment is goed. Met de planning was er enige verwarring. Badkamer netjes afgewerkt, wc beneden moet nog een paar kleine dingen gebeuren.

Sterke punten:
De communicatie met de medewerkers die het eea hebben geinstalleerd

Verbeterpunten of tips:
De puntjes moeten nog op de i. Bij de planning praten in datum ipv weken.

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8
Review door: van der ZeeGeplaatst op: 13-12-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend!

Sterke punten:
Vakkundige en goeie reactie op inrichtingsvragen. Directie reactie op telefoontjes. Kleine manco's direct verholpen. Algemeen: klant staat duidelijk centraal.

Verbeterpunten of tips:
Wellicht wat meer tussentijdse communicatie tijdens de werkzaamheden: wat gebeurt er, wanneer, en door wie.

Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: GroeneveldGeplaatst op: 08-12-20162

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer slecht, alles wat mis kon gaan ging ook mis. Uiteindelijk heeft de verbouwing dikke 10 weken geduurd. Te lang om kort samen te vatten.

Sterke punten:
Verkoopgesprek klikte direct maar zodra er problemen of kritiek was bij verbouwing werd het een stuk minder prettig.

Verbeterpunten of tips:
Luister naar je klant. Klant betaald en bepaald en niet: ja maar wij doen het altijd zo dus nu ook terwijl ik het wel anders wil omdat ik weet dat dat in de toekomst voor mij beter is.

Communicatie 2
Advies 2
Offerte 2
Medewerkers 2
Deskundigheid 2
Resultaat 2
Nazorg 2
Review door: AnoniemGeplaatst op: 12-07-20168

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Klantvriendelijk, kundig en betrouwbaar

Sterke punten:

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8
Review door: Petra LenferinkGeplaatst op: 07-07-20168

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goed

Sterke punten:
Medewerkers waren netjes en vriendelijk tevens ook alles netjes afgedekt.en afval meegenomen. Tegelzetters leverden steak werk (Alleen kitwerk wc beneden is minder)

Verbeterpunten of tips:
Wachten nog op de bonnen van ribhouse texas en de Mac.

Communicatie 6
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 10
Review door: VoppenGeplaatst op: 01-03-20168

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer goed geholpen vriendelijk en een goede uitleg.

Sterke punten:
Het viel ons op dat ze echt tijd voor ons namen.

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8
Review door: AnoniemGeplaatst op: 27-02-20168

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Gezellig

Sterke punten:
Direct

Verbeterpunten of tips:
Geen

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 6
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: Dhr. T. AbdankGeplaatst op: 23-02-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Ik ben erg goed door dhr. Post geholpen. Hij heeft mij goed advies gegeven en een mooie tekening gemaakt zodat ik kon zien hoe het zou worden. Dit is uiteindelijk ook zo geworden dus ben heel erg tevreden.

Sterke punten:
Duidelijk verhaal en goed geholpen met kiezen.

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers N.v.t.
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: Fam. Ter BrakeGeplaatst op: 16-02-201610

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We zijn zeer vriendelijk geholpen en hebben hier de badkamer gekocht. We zijn er nog steeds blij mee.

Sterke punten:
Zeer mooie showroom met enorm veel keuze

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: AnoniemGeplaatst op: 23-11-201510

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Super klantvriendelijk en goede informatie en tips.

Sterke punten:
Vakkundig advies en eerlijke informatie

Verbeterpunten of tips:
nvt

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: AnoniemGeplaatst op: 17-11-201510

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Super geholpen bij het ontwerpen van onze nieuwe badkamer. Uitvoering was top helemaal naar mijn wens

Sterke punten:

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: AnoniemGeplaatst op: 07-11-201510

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
geweldige service en goede kwaliteit en prijs verhouding

Sterke punten:
goede service

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Bert AnkoneGeplaatst op: 27-10-201510

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Oude Geerdink

Sterke punten:
Deskundigheid

Verbeterpunten of tips:
Geen En voor tips kom je bij dit bedrijf net iets te laat Omdat alles al tot in de puntjes verzorgd is

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Fam. MorshuisGeplaatst op: 08-10-201510

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima ervaring we zijn zeer tevreden.

Sterke punten:
Meedenken in het ontwerp korte lijnen en betrokken

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: dorine van gils Geplaatst op: 10-09-201510

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Na lang gezocht te hebben naar een mooie nieuwe badkamer ben ik uiteindelijk bij oude Geerdink terecht gekomen na getipt te zijn door een goede vriendin. Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast werd door ten eerste de vriendelijke en kundige mensen die mij adviseerden De ruime keuze en uitstalling van de badkamers gaf de doorslag Ik heb gekozen voor een tijdloos model met de meest geavanceerde aperatuur. De levering kwam optijd via de afgesproken tijd . Top De montage gebeurde vlot en werd gedaan door een heel vlot werkend professioneel team Werkelijk top Bedankt oldenzaal Geerdink voor deze aangename koop ervaring Complimenten D.van GIls

Sterke punten:
De uitermate vriendelijkheid van het gehele team

Verbeterpunten of tips:
Niet echt

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: H.G.A. Kampinga leverancier vestiging was Oude Geerdink in Albergen Geplaatst op: 02-06-201510

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vanaf het eerste gesprek tm de aflevering en zaken die achteraf nog extra verholpen moesten worden zijn we erg tevreden.

Sterke punten:

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: AnoniemGeplaatst op: 02-06-20158

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaringen met dit bedrijf zijn prima.

Sterke punten:
Deskundig en vlot gewerkt.

Verbeterpunten of tips:
Misschien wat meer laten zien nog. Maar wij hebben daar niet naar gevraagd. Dan was dat misschien wel gebeurd.

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8